NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Sunday, January 30, 2011

Internet | Cuti




Assalamualaikum kawan-kawan

2 hari jugak Momoy tak update blog. Bukan malas tapi no internet access. Gila boring hidup Momoy tanpa internet. Oh oh... nampaknya ketiadaan internet betul-betul boleh merubah hidup Momoy. Impak maksiam. Hmm... dasyat sekali. 


Petang semalam, setelah puas menghadap laptop sambil berharap ada laa signal internet. Tapi hampeh. So bila ada kawan ajak keluar, Momoy on jer. Sedangkan agak susah jugak la kalau Momoy nak keluar bila weekend. Sebab tak tahu nak ke mana di Terengganu ni.


Mulanya nak makan kat kedai terdekat jer tapi semua kedai tutup. Adoii... dah laa perut lapar ni. Hmm... mula la terasa rindu nak makan macam-macam kat KL. Nak lepak-lepak kat Old Town. Huhu... Lagi pun Momoy ada beli coupon Ayamas RM 300 yang perlu dihabiskan sebelum Julai ni.


Korang nak?



Hari ni awal-awal pagi Momoy masuk office, terus apply cuti. Lusa mula bercuti. Hahaha... cuti seminggu. Yayy! Boleh balik KL. Start dari awal bulan February. Tapi entah approve ke tak. Sebab dalam masa tu, banyak report dan meeting kena attend. Huhu...  


Oh ya! Kawan-kawan yang hantar atau bertanya Momoy tentang kerja melalui Facebook. Urmm... better tanya via email yer dear. Sebab Momoy amat jarang online FB. Well... sudah bosan barangkali dengan FB yang putih biru je tu. Hoho... Esok, InsyaAllah Momoy akan post tentang 100 job vacancy sepanjang tahun ini yer =)


20 Comments
Comments

20 tukang comment:

Adam Haiqal said...

ehh bagi laaa benda tuh..heheh

ayietouch photography said...

nk jgk kupon tuuuuuuuu....nk 5.....hehe

ceritasekupang said...

boleh belanja sekupang makan ayamas lepas ni..

ieMa ackLes said...

kupon 2 boleh la bg kita..
hihi

CheQ PP JoY said...

waa..td fy baru pegi mkn ayamas..cmne dpt kupon tu ye?

S.3.V.3.N said...

wah! selamat bercuti!!

NuSaNa NoSa 91 said...

woooo~ lamanya cuti.. knp momoy??

keen nk kupon tu.. bleh x?? he3~ ^_^

||aLeaSaRa|| said...

mak aih byknye kupon!rindulah kat sis,tak sbr tgu sis update n3...

Anonymous said...

I usually don’t post in Blogs but your blog forced me to, amazing work.. beautiful ….

De Mois said...

Sama la macam saya. Dah 3 4 hari x update..hehe. Tapi tenet ada je..buzy memanjang

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

Wan Gerrard said...

nk gak kupon tu :p

Jom: Kalau Gerrard jadi Boss

caliph shuriken said...

nk kupon & tuan dia skali bole? hukk...

decrewz said...

Bila dah biasa ngadap blog hari2, sehari x jumpa blog mulalah rasa x tenang..hu3

p/s : Bayk tu kupon, x elok makan sorang2, sharelah ngan kengkawan macam jai..ha3

Ct_hAjAr said...

wah, banyaknyer coupon..sampai 300pc. nak jugak boleh..2pc pun jadi la..hehehe..tu nak abis kan smp julai boleh abis ker..baik cik momoy buat contest ker..musti ramai serbu blog cik momoy.. :)

||aLeaSaRa|| said...

sis nti join kempen ni ye;

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/contestkempen-tak-nak-buang-bayi.html

♥ Princess ♥ said...

nak2!!!!!!

ghost writer said...

selamat bercuti Moy..

Hydolarc said...

dah perabis dah kupon tu kitorang gune..ada lg sket kat momoy,sape nak g mintak dia...

odah + one = odahone said...

elo momoy...ada lg balance x?

Anonymous said...

Always, various probably are jam-choked with contains that will enable person to
prepare an samples of beverage in your head. Unique quite typical solution would be gulp some teaspoon amongst utilizing
suitable which enables you to the very stomach break up the
amount of food. herpes styles are due to levain that belongs to Herpesveridae families.


Also visit my page coffee grinder breville

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!