NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Friday, January 14, 2011

ATTENTION Kawan-kawan | Blogger Ini DIKEHENDAKI !



Assalamualaikum.


Petang ni Momoy tak ada entry. Tapi Momoy nak buat announcement ni kawan-kawan. Tapi entah laa... patut ke tidak Momoy bagitahu ni. Penting sangat ke? Mungkin penting bagi Momoy... Huhu...




Cuba korang lihat gambar tu. Hari ni genap 2 bulan 6 hari Momoy berblogging! Alhamdulillah. Terima kasih pada korang yang support Momoy selama ni. Sayang korang.


Ya. Momoy tahu blog Momoy baru lagi kan. Tapi tadi Momoy buka blog untuk blogwalking ke blog kawan-kawan, mata Momoy tiba-tiba jer terbaca sesuatu benda yang buat jiwa Momoy kacau. Fikiran Momoy pun dah celaru sangat ni. Hmm... kenapa? Blog Momoy baru jer nak bernafas. Huhu...


Normal la tu jumpa macam-macam bila blogwalking. Dulu Momoy sendiri pernah tulis pasal blogwalking ni kan. Urm... tapi Momoy plak yang tak dapat menahan rasa. Baru Momoy tahu rupanya Momoy nih berjiwa halus.


Okay la kawan-kawan, Momoy tak ada kekuatan nak taip panjang-panjang lagi. Air mata ni pun dah nak keluar dah ni. Korang tengok je la sendiri apa blogger ni dah buat pada Momoy... Huhu...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Blogger ni dah buat Momoy terharu... 





Korang, blogger Ayietouch ni la yang dikehendaki sebab menjadi follower Momoy yang 
ke-500. 
Huhu... terharu ni. Hehe...
Ayietouch ni blogger baru so dia baru nak set up blog dia.
Mari kita ramai-ramai support dia yer...




30 Comments
Comments

30 tukang comment:

rashid said...

Keh keh keh...follower momoy rupanya..hoho...tak follow lagi nih, tapi subscribe greader jek..ehhe...jadi yang ke1000 boleh tak??haha

Hydolarc said...

huh jeles [-(

papabear said...

wah ramainya follower :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@rashid
yer...saja jer buat tajuk cenggitu
nak bagi korang baca

@Hydolarc
isk...isk...tamo la jeles2 ok

@papabear
erkk...x laa ramai berbanding lain
terima kasih pada kawan-kawan semua

ferry said...

waduhh..bikin kaget ajah..

iniialahaku said...

errr...saspen je

biskut said...

baru 2 bulan....?really???

owh..so touching...kena lebih rajin lar lepas nih ngeblog ek.

! Encik Nakal ! said...

wahh~~tahniah momoy

happy blogging

peace~~~~

ayietouch said...

tq momoy...nice pic...like it so much..:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ferry
hehe...sorry ferry

@ iniialahaku
hoho...sorang lagi mangsa

@biskut
yer...tapi dah selalu kering idea
huhu...

@ ! Encik Nakal !
terima kasih budak nakal

@ ayietouch
sama-sama
sorry tak pandai nak edit award
dan terima kasih sudi follow yer

EB said...

Tahniah dear.. hehehe..
proud of you...

BuLat i2 CirCLE said...

best ny polower k 500..siap ade org pomot g..hek2..jeles ny..hehe

mamawana said...

Salam sweetie Princess Momoy

Cepat femes blog Princess ni... mwana dah masuk tawun ke2..peram peram pisang punyer blog ihiikkss...baru nak aktif semula. Tahniah.

Jom join

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

rockinsudu said...

haha. best betol. lucky blogger. siap promote lg. hehe

deCrewz said...

Owh.. Inikah tuan rumah cik momoy.. 1st time tengok.. Comey..hi3... Ramai follower..Tahniah.. Target tahun 2011 ni nak ada berapa follower?

mie said...

wow!!
lucky blogger..
ehheeeee

.::: Princess MOMOY :::. said...

@EB
thx dear EB

@ BuLat i2 CirCLE
errr...tamo la jeles
nanti ada masa momoy pomot awak eyh
bagi tag

@ mamawana
salam sis. tak juga. biasa-biasa saja. cuma seronok blogging

@ rockinsudu
hihi...yer . jom support blogger ayie

@ deCrewz
erkkk... tak pernah letak target pun

@mie
hihi...tu la. momoy pun terkejut tadi tengok dah 500.
haha...ni semua kerana korang semua
sayang korang

Siti Safiyyah said...

wahh baru 2 bulan blogging tapi dah macam 2 tahun je..hehe, tahniah :)

Botak said...

huhh..
ingat kan ape je tadi..

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Siti Safiyyah
sama-sama dear
2 bulan baru lagi dear
tapi dah terasa kekeringan idea
teruk kan?

@Botak
hehe...saja jer tajuk kontroversi sket

Tuan-Belog said...

haha..sedih btol baca...ingtkn pe la td...ish3..

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Tuan-Belog
hihi...tamo marah yer

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu...wah tahniah ye..kena byk bljr ngan sis ni.ramai nyer follower..tq td sggh br kite tau blog ni sempoi!thumbs up!

Mat Ganu said...

wau...bestnyer...hehehe

nora said...

hahaha adoilaa
ingat pe ar td

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

geekz36 said...

serius suspen, ingatkan apa tadi.


Latest Entry: Cara Activate Microsoft Office 2010

Latest Entry: Cara Extract Tulisan dari Gambar ke Microsoft Office Word

Latest Entry: Cara Alih Bahasa Dokumen 50 Helai Dengan Satu Klik

Dark Chocolate said...

lorhh.ingtkan ape la..
btw, nk gtau ni.name princess momoy kn, tp wrna background hitam..menarik..sebb biasenye yg pakai nama princess ni mesti penuh ngn pink2..hahah

SyafzMagz (Yen) said...

la...ingatkan ape tadi... ape2pon, tahniah ya Pincess MOMOY!

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ ||aLeaSaRa||
dear alea. thx u. tapi banyak perkara yang kena improve
momoy buat blog bukan nak cari follower cuma nak release tension je =)

@Mat GAnu
tu la... terasa juga seronoknya

@nora
hihi...saje je
jgn mara ye dear

@Pangkah Bulat
Terima kasih follow blog momoy
tapi banyak2 minta maaf momoy kurang nak follow yang isi kandungan nya 18SX
maaf yer

@geekz36
hihi...sorang lagi dah terkena

@Dark Chocolate
sebab momoy bukan la princess pun
ganas jer
hihi

@ SyafzMagz (Yen)
terima kasih
dan thx too sebab sudi baca blog momoy yang tak seberapa nih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!