NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, January 26, 2011

KEJAM | Ibu Bunuh Anak Sendiri




Baca Metro online hari ni terkejut dengan tindakan seorang ibu yang tergamak bunuh bayinya sendiri. Baby tu cukup sifat dan baru umur sehari. Gila kejam manusia sekarang. Cerita lanjut korang boleh baca di [sini]. 




video
Video ibu bunuh anak sendiri oleh Metro- Youtube.



Teringat waktu Momoy budak-budak dahulu, Momoy dan kawan-kawan satu taman main dengan bebas- outdoor. Tanpa jagaan parents tapi tak ada perkara yang perlu dirisaukan. Tak ada kes-kes yang pelik pun berlaku.


Budak-budak sekarang kurang aktiviti outdoor. Majoriti indoor sahaja. Secara logiknya lagi safety kan? Tapi sebaliknya. Sebabnya orang terdekat dan dikenali pun boleh belaku kejam. Huhu... So, kalau rumah sendiri pun dah tak selamat, kat mana lagi?

8 Comments
Comments

8 tukang comment:

MiSs TOrA said...

kejamnya ibu bayi tu..sanggup bunuh anak sendri..tergamak nyer apa la nk jd dunia skrg ni kan..

... said...

as salam..
kekejaman yang sama seperti yakjuj dan makjuj.
jangan kita lupa..semakin kita hampir kepada kiamat, semakin ramia yang akan berkelakuan seperti dua kaum ini..
lokasi mereka (mungkin) pada banjaran gunung di rusia, ada satu lokasi yang jauh di pedalaman kerak bumi (jurang) kira-kira 20 batu jaraknya, seperti ada penempatan primitif jika dilihat dari taleskop satelit. keadaan bumi dalam 'kawasan' terkurung ni berlainan dengan flora dan fauna di luar kawasan sekelilingnya.

... said...

adoi..tak dapat view sb.pelik..
yang iklan heartbeat tu, elok letak dalam widget.tak dapat baca entri yang bahagian kiri..kalau nak baca entri,saya klik block image dari hearbeat tu.
yang selebihnya, ok. kalau boleh buat 'backlink' untuk yang rajin komen. guna widget yang paling banayk komen.ni salah satu cara yang boleh menaikkan rate dalam google/yahoo crawler.

Ujang9897 said...

dunia akhir zaman

Mus said...

memang kejam.. pelaku bukan manusia sebenarnya.. lebih kejam dari binatang!!

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ MiSs TOrA
Dunia nak khiamat
Baby tu cukup sifat pula tu

@... @ fauzi
terima kasih info
tak dapat nak imagine zaman akan datang
momoy cuba buat. terima kasih nasihat momoy

@Ujang9897
itu la dear... makin teruk perangai orang
tak terjangka

@Mus
tak dapat nak bayangkan azab baby tu tanggung. imagine lebih 5x dia ditikam dengan benda tumpul !
kejam betul !!

sekamar rindu said...

salam...

memang kejam..binatang pun x sejahat ini.

S.3.V.3.N said...

orang macam ni x layak di gelar "IBU' ataupun "Manusia"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!