NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Sunday, January 9, 2011

Borak Hujung Minggu [Korang Yang Tak Ada Aktiviti Patut Baca]


Assalamualaikum kawan-kawan.


Mungkin semangat dan bangga Harimau Malaya menang Piala AFF hari masih ada dan panas lagi, maka banyak entry Momoy kebelakangan cerita tentang Apex [Khairul Fahmi Che Mat]. Dan Momoy meluangkan banyak masa di blog Jejari Runcing [pemilik blog Elia-GF Apex].


Momoy mengaku yang sekarang bila baca paper, Momoy akan selak slot sukan yang tak pernah Momoy buat selama ni. Of course tentang Fahmi !


Mungkin disebabkan itu Momoy dapat teguran dari seorang reader. Katanya, “Dah boring la baca blog Momoy. Asyik cerita pasal bola jer...” Erk...Apakah? Hmm... terima kasih dear atas teguran. Entry yang berkaitan pasal bola:


5 Jan 2011


Eh! Tak banyak laa... 4 jer. Mungkin disebabkan demam TsuFahmi maka Momoy jadi begitu. Tapi apa  pun thx yer menegur =)


Momoy nak minta maaf juga 2 – 3 hari Momoy tak online. Internet tak ada connection langung. Boring betul! Momoy pun tak dapat nak update blog. Yang menunggu dan bertanya tentang entry baru, Momoy minta maaf yer.


Hujung minggu apa yang korang buat? Hang out dengan kawan? Tengok cerita kat wayang? Cerita apa yer sekarang yang tengah meletup sekarang. Karaoke ngan kengkawan atau family ? Best jugak tu.


Cakap pasal karok ni, Momoy ada jumpa 3 web yang best bagi korang yang suka karaoke. Cuba-cuba lah korang klik.




Ni web yang paling banyak sekali lagu kat dunia ni. Semua lagu ada kat sini. Macam library sudah.




Yang ni teenagers paling suka. Sebab mudah nak guna. Then korang juga boleh bertanding ngan member-member korang. Korang juga boleh record suara korang tau. Tapi Momoy tak sanggup nak dengar semula. Macam itik tercekik jer. Dus...dus..dus...




Haa...yang terakhir. Yang ni paling sesuai kalau nak nyanyi sorang-sorang kat rumah, office atau labcom (computer lab). Selalu boys suka web ni sebab boleh juga main gitar (air-guitar) tau. Whoaa...


Dah tengok? Best kan. Tension study atau kerja tu boleh rehat jap layan suara sendiri. Pengsan sendiri. Muahaha... 


10 Comments
Comments

10 tukang comment:

ferry said...

gulp! malu ah nak karok..

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ferry
nyanyi depan laptop sorang2 jer ferry.
haha...

ardinihumaira said...

hehe.. dni suka karok :D

noreed said...

hakikatnya momoy sy pun bosan di kebanyakan blog memang asik bercerita ttg jejaka KF itu aje.anyway thank u for sharing the web. jap lagi nak buat lawatan lah.

ferry said...

nyanyi sorang-sorang pun malu jugak dengar suara sendiri..hihi

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ ardinihumaira
haha...bagus la. web tu paling sesuai untuk awak =)

@noreed
oh yeke. huhu...momoy suka fahmi
suke...suke...suke...
hehe...terover plak

@ferry
haha...sama la ngan momoy
tapi kengkawan suka sangat karok nih
isk2...

NuSaNa NoSa 91 said...

takut nk bukak sbb suara xbest.. kang pecah speaker.. kuang3~ ^_^

. Amiera . said...

hujung minggu dok melepak kat umah saje.. huhu..
xbestnye... ;(

Miecyber said...

Fahmi ialah suatu Fenomena...

Siput mengeluarkan cahaya

Daus Ramli said...

laaa..sekarang ni nak karok online pon boleh ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!