NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Friday, January 7, 2011

JOB VACANCIES [Banyak Jawatan Kosong] - JAN 2011 (2)

Request bagi blogger yang tanya Momoy ada lagi tak jawatan kosong. 
So tengok-tengok laa yer ^^


Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu 
(KADA)


Korang boleh intai-intai lawan web KADA di [sini]


JAWATAN:
1. JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT17
2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN /OPERASI) GRED N17
3. PEMBANTU PERTANIAN GRED G17

Borang permohonan korang boleh [klik sini]
Tarikh Tutup : 16 Januari 2011



Jawatan Kosong di Lembaga Lada Malaysia (MPB)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia. Lawan web MPB [klik sini]

JAWATAN:
1. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q27
2. PEMBANTU PENYELIDK GRED Q17
3. JURUTEKNIK GRED J17

Borang permohonan korang boleh [klik sini] 
Tarikh Tutup : 14 Januari 2011





Permohonan Untuk Menjadi Pegawai Kadet UPNM


Korang yang berminat untuk menyertai Angkatan Tentera Malaysia (ATM), korang boleh mengemukakan permohonan untuk menjadi Pegawai Kadet UPNM kepada Cawangan Tenaga Kerja, Bahagian Perkhidmatan Anggota dan Kementerian Pertahanan.

Korang yang berjaya akan ditemuduga berdasarkan kepada keputusan peperiksaan percubaan SPM. Temuduga akan dijalankan di seluruh Malaysia oleh Kementerian Pertahanan pada bulan Januari hingga Mac setiap tahun.

Permohonan boleh dibuat dengan menghantar dokumen-dokumen yang telah disahkan dari salinan asal seperti berikut ke alamat di bawah :

1. Salinan Percubaan SPM 2010
2. Salinan Sijil Berhenti Sekolah
3. Salinan Kad Pengenalan
4. Salinan Sijil Lahir
5. Salinan Kad Pengenalan Ibu dan Bapa
6. Salinan Sijil Kokurikulum
7. Sampul surat berukuran 20sm x 28sm beralamat sendiri dan bersetem 50 sen. 
(Sila catatkan di sebelah kiri sampul surat pilihan anda samada Tentera Darat MalaysiaTentera Laut Diraja Malaysia atau Tentera Udara Diraja Malaysia)

Permohonan korang yang telah lengkap hendaklah dihantar kepada :


Markas Angkatan Tentera Malaysia

Bahagian Perkhidmatan Anggota, Cawangan Tenaga Kerja
Kementerian Pertahanan, Jalan Padang Tembak, 50634 KUALA LUMPUR
(Untuk Perhatian : Sel C)


Untuk sebarang pertanyaan berkenaan dengan pengambilan Pegawai Kadet UPNM, sila berhubung dengan pegawai pemilih seperti berikut :

Pegawai Kanan Pemilihan Anggota : Lt Kol Mohammad Yatim bin Mohd Nor (03-20712382)

Ketua Pegawai Pemilih : Lt Ariff Firdaus bin Anasipudin TLDM (03-20714526)

Pegawai Pemilih Darat : Kapt Ridzuan bin Abdullah (03-20714524)

Pegawai Pemilih Udara : Kapt Saiful Rizal bin Rejab TUDM (03-20712387)

Kaunter Pertanyaan : 03-20712391
Talian bebas tol : 1-800-88-7588 (Jam 8.00 pagi - 5.00 petang)
Nombor faks : 03-26985340, 03-26986235
Email : ctk.mtk@mod.gov.my

Tarikh tutup permohonan : 31 Januari 2011 (Isnin)

Tarikh dan tempat temuduga : Akan dimaklumkan melalui surat kepada calon-calon yang layak dan terpilih.



Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau 
Pinang (PERDA)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia. [Klik sini] untuk ke laman web PERDA.

JAWATAN:
1. Pegawai Tadbir N41
2. Pegawai Latihan Vokasional (Kejuruteraan) J41
3. Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi DH41
4. Pegawai Teknologi Maklumat F41
5. Penolong Pegawai Latihan Vokasional J29
6. Juruteknik Perancang Bandar & Desa J17
7. Pembantu Tadbir N17


Untuk borang permohonan korang boleh [klik sini]
Tarikh Tutup : 17 Januari 2010



Jawatan Kosong di Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP)


Boleh juga skodeng web DBP di [sini]

JAWATAN:
1. AKAUNTAN GRED W41
2. PEKERJA AWAM GRED R1

Untuk borang permohonan [klik sini] yer.
Tarikh Tutup : 17 Januari 2011 



Jawatan Kosong di Pusat Pungutan Zakat Majlis Agama 
Islam W.Persekutuan


JAWATAN:
- Eksekutif Multimedia (1 kekosongan)

* Kelulusan Ijazah Sarjana Muda / Diploma dalam bidang penyiaran / multimedia / grafik & rekaan seni
* Pengalaman mengendalikan Edius Pro, Final Cut Pro, After Effect, Photoshop dan Illustrator
* Bertanggungjawab memastikan proses pra-penerbitan, penerbitan dan pos-penerbitan berjalan dengan lancar
* Bertanggungjawab melakukan suntingan Offline, pemilihan muzik dan adunan akhir persembahan multimedia atau program
* Portfolio atau 'showreel' diperlukan semasa temuduga
* Boleh bertugas dengan baik dalam tekanan dan menepati had masa yang ditetapkan
* Lelaki Muslim sahaja

Sape-sape yang berminat boleh tulis permohonan yang lengkap dengan menyatakan gaji yang dipohon, gambar berukuran pasport dan salinan sijil kepada :-

Pengurus Pentadbiran dan Sumber Manusia
Pusat Pungutan Zakat MAIWP
Wisma PPZ, Dataran Shamelin
No 68 Jalan 4/91
Taman Shamelin Perkasa
56100 Kuala Lumpur



Maklumat kerja lain korang boleh check kat laman web diaorang [klik sini]
Tarikh Tutup : 14 Januari 2011 




10 Comments
Comments

10 tukang comment:

Ujang9897 said...

wow wow..byk2...thanks..

yuhu...anda di tag

http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/nadya-bubble-give-away.html

Khairy said...

peh...byk nye keje kosong. Siap post kat blog lagi lak tu...huhu

daylachan said...

bagus2...byk keje kosong tp 1 pon xmasuk ngn kite..hehe

Lis Amir said...

byk btol kerja kosong. but i was wondering nape masih ramai 'tanam anggur' kat luar sane tu. huhu

ferry said...

thanks momoy :)

Miecyber said...

Maklumat yang sangat berfaedah..

Pencuri kabel di belasah

::contengan hati::)) said...

wow banyak nye hehehe
cm tau2 jep yart nie pengangur haha ;)

iniialahaku said...

sapa yg ckap xda kje kat mlaysia..dia 2 mmg diisyhtiharkan pmalas nk mncari kerja

NuSaNa NoSa 91 said...

wooo~ banyaknya.. rajin momoy cari.. thanx~ ^_^

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Ujang9897
thx dear tag momoy

@ Khairy
Momoy memang ada kategori untuk job/career ni dear. kat sidebar =)

@ daylachan
takpe. leh promote kat kawan-kawan atau sedara-mara

@ Lis Amir
hmm..susah nak cakap. kadang sendiri memilih. kadang belum rezeki lagi
banyak faktor dear

@ferry
sama-sama dear
ferry tengok2 la yang mana ferry berminat. try yer =)

@ Miecyber
thx awak. sebarkanlah pada kawan dan saudara

@ ::contengan hati::))
hehe...sama-sama...yart boleh cuba. mana tahu rezeki

@ iniialahaku
betul tu. cuba dahulu kemudian tawakal kepada ALLAH

@ NuSaNa NoSa 91
sama-sama dear. dulu momoy pun perit juga time takde keje dulu
now kalau momoy tahu ader keje 0 memang momoy share ngan kawan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!