NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, January 20, 2011

JOB VACANCIES [Banyak Kerja Dan Jawatan Kosong] - JAN 2011 (4)



Jawatan Kosong di Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL
- PEGAWAI KESELAMATAN
- PENGURUS ASRAMA
- PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
- PEGAWAI PSIKOLOGI
- PEGAWAI FARMASI
- PEGAWAI DIETETIK
- PEGAWAI PEMULIHAN PERUBATAN

KUMPULAN SOKONGAN
- PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN
- JURUPULIH PERUBATAN
- PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
- PENOLONG PEGAWAI SAINS
- PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN
- PENOLONG PEGAWAI TADBIR
- PENOLONG PENGURUS ASRAMA
- PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM
- PENOLONG AKAUNTAN
- PENOLONG PEGAWAI PENERANGAN
- AHLI FOTOGRAFI
- PEREKA
- PEMBANTU MAKMAL
- PEMBANTU PERTANIAN
- PEMBANTU VETERINAR
- PEMBANTU PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL
- PENYELIA ASRAMA
- TUKANG K 2
- PEKERJA AWAM KHAS
- PEMANDU KENDERAAN
- PEMBANTU AM PEJABAT

Korang bolah apply secara online [klik sini]

Nak usha-usha laman web UniSZA [klik sini]
Tarikh Tutup : 31 Januari 2011





Jawatan Kosong di Perbadanan Perpustakaan Awam 
Terengganu (PPAT)


Permohonan adalah dipelawa daripada Rakyat Negeri Terengganu yang berkelayakan sahaja bagi memenuhi jawatan berikut :

JAWATAN:
- PENOLONG PEGAWAI PERPUSTAKAAN GRED S27
- PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W17
- PEMBANTU PERPUSTAKAAN GRED S17
- JURUTEKNIK GRED J17

Korang juga boleh hantar permohonan ke alamat:

Pengarah,
Perbadanan Perpustakaan Awam Terengganu,
Jalan Kemajuan, Padang Hiliran,
21572 Kuala Terengganu.

Tarikh Tutup : 31 Januari 2011




Jawatan Kosong di Majlis Sukan Negara (MSN)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
1. Pegawai Aset (Gred N27)
2. Pegawai Pengangkutan (Gred N27)

Korang boleh hantar permohonan secara online [klik sini] 
Tarikh Tutup : 21 Januari 2011





Jawatan Kosong di Pejabat Pembangunan Persekutuan 
Negeri Sarawak


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
1. Pembantu Teknik Awam (J29)
2. Juruteknik Awam (J17)

Permohonan hendaklah dibuat secara online [klik sini] 
Tarikh Tutup : 24 Februari 2011





Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) 


Anak Negeri Selangor yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:

JAWATAN:
1. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi (E27)
2. Penolong Pegawai Tadbir (N27)
3. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam (S27)
4. Penolong Pegawai Perpustakaan (S27)
5. Pembantu Hal Ehwal Islam (S17)
6. Pembantu Tadbir (N17
7. Pembantu Penilaian (W17)
8. Juruteknik (Awam) (J17)
9. Penghantar Notis (N3)

Korang boleh dowload borang permohonan di [sini] dan pos kan ke alamat: 


MAJLIS AGAMA ISLAM SELANGOR
Tingkat 9 Menara Utara, Bangunan Sultan Idris Shah,
40000 Shah Alam, Selangor.

Juga kalau korang visit laman web MAIS [klik sini]
Tarikh Tutup : 31 Januari 2011





Jawatan Kosong di Majlis Daerah Kubang Pasu (MDKP) 
Kedah


Permohonan adalah dipelawa daripada Rakyat KDYMM Sultan Kedah dan Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memenuhi jawatan berikut:

JAWATAN:
1. PEMBANTU UNDANG-UNDANG (L29)
2. PENOLONG AKAUNTAN (W27)
3. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI ) (N1)
4. PEMBANTU KESIHATAN AWAM (U17)
5. PEMANDU KENDERAAN (R3)
6. PENGAWAL KESELAMATAN (KP11)
7. TUKANG K3 (R9)
8. PEMBANTU AM PEJABAT (N1)


Untuk permohonan korang hendaklah menggunakan Borang MDKP. AM 1 (dikenakan bayaran RM 5.00 sekeping) yang boleh didapati dengan mengemukakan sampul surat berukuran 11cm x 22cm yang beralamat sendiri dan bersetem atau datang sendiri di 



Bahagian Pentadbiran, 
Majlis Daerah Kubang Pasu
Kompleks PentadbiranDaerah Kubang Pasu
06000 Jitra, Kedah Darul Aman.

Permohonan hendaklah sampai di alamat seperti berikut:

Yang DiPertua
Majlis Daerah Kubang Pasu
Komplek Pentadbiran Daerah Kubang Pasu,
06000 Jitra
KEDAH DARUL AMAN
.


Jom skodeng website MDKP di [sini]
Tarikh tutup : 31 Januari, 2011






2 Comments
Comments

2 tukang comment:

BEN ASHAARI said...

nombor 354 ... ada... hehe..

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam bro. yer ada
baru jumpa
kali ke-3 cari baru nampak....hehe...
thx bro sudi buat segmen tu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!