NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, January 5, 2011

Tuah Elia [Aimie Harmelia] a.k.a Kekasih Khairul Fahmi Che Mat



Selain populariti Khairul Fahmi Che Mat [Apex] kini kekasih Apex, Elia pula diburu orang. Siapa yang kenal Khairul Fahmi Che Mat, anda bukan laa penduduk planet ni. 


Fenomena TsuFahmi selepas kehebatan golkeeper Malaysia [Harimau Malaya] pada Piala AFF December lepas, buat masing-masing nak kenal siapakah Elia atau nama sebenar beliau Aimie Harmelia. Elia yang juga seorang blogger turut terima tempias Apex.

Elia kekasih hati Apex

Sekarang ni ketika entry ini ditulis, sebanyak 7600 followers yang mengikuti blog Elia [jejariruncing.blogspot.com]. Dasyat ramai tu... dalam sekelip mata. Time Momoy jadi follower si Elia ni dulu yang ke 3k ++  dan tak mustahil sehingga hujung minggu ni boleh mencecah 8k follower.


Dan mereka pun dah nak bertunang. Tapi terpaksa tangguh jap. Mungkin disebabkan Fahmi banyak komitmen. Dah jadi girlfriend Apex memang macam-macam laa dugaan. Blogger si cantik cun Hanis Zalikha yang juga model tu pun minat ngan Fahmi.


si Elia ni memang cun


Kat blog si Elia ni, Momoy paling suka baca Khairul Fahmi & Aimie Harmelia [ Fahmielia ] love story. Best tulisan si Elia  ni. Kepada Elia dah Apex yang telah menyulam cinta mereka selama 1 tahun 5 bulan semoga bahagia dan tabah yer =)


Picture credit to jejariruncing.blogspot.com dan google

11 Comments
Comments

11 tukang comment:

duan lang said...

mase follow die aritu baru je 700 lebih folower die~

MéuzAngelo™ XXIII said...

mase aku mula2 follow blog elia ni pun, ade 700+ je followers dia..

mungkin org akan ckp blog dia meraih populariti dr bf dia..
sume tu aku rse salah

blog dia mmg sempoi.. ayat boleh buat org tergelak, fokus membaca..

dia mmg pandai tulis blog, tak bosan :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

@duan lang
wahh...momoy kenal dia start dari Apex

@ MéuzAngelo™ XXIII
blog dia memang best !
Ayat dalamnya simple jer tapi menarik nak baca

duan lang said...

mmg best bace...sempoi je entri2 die..hehehe

duan tag momoy~

http://wangwangsenbei.blogspot.com/2011/01/saya-mau-ga-dari-miss-librarian.html

eMMe said...

syukur dah nak bertunang, jgn tangguh lame2, takot di sambar orang
moga jodoh kekal ye apex n elia...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@duan lang
tag dear
momoy dah buat

@eMMe
best tengok mereka berdua
=)
bila laa turn momoy nih

C28su said...

dah senja2 ni kureng skit nak layan fenomena tsufahmi ni.......tapi tuk bakal tunangan dia tu berhati2 dijln glamour jer laa......(jgn mare)

syai.nia.sharif said...

TsuFahmi? awww comelnyaaa! ^o^

Che Sakinah said...

shoq kan follow blogger sblm dia femes....
saye follow dia lepas fahmi femes.. tolong menambahkan femes.. haahahahaa..

to momoy.. esok2 dah jadi jutawan femes.. ingat2 la kami disini eh..
hidup momoy! ;)

ferry said...

nanti ferry tolong femeskan momoy..nak2?

... said...

as salam..
masa mula-mula jenguk blog elia tu, ada la 700+ lebih je follower.cepat naik secara mendadak.

hm..
momoy pun kena promosi blog juga.buat satu banner sticker untuk kereta.tampal kat belakang dengan tepi kereta.pass kat kawan-kawan.suruh lekatkan.dan..pergi memandu ke serata dunia ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!