NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, January 20, 2011

Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB



Salam. Momoy di tag oleh blogger aLeaSara yang baru Momoy kenal tadi... sangat peramah dan cute orangnya. Rajin update blog. Thx my dear =)







Syarat-syarat nak join GA ni mudah sangat. Korang boleh [klik sini]
Kawan-kawan dialu-alukan untuk join GA ni. Hadiah ? Tuan owner tak fikir lagi nak bagi apa. Tapi takpe jom kita support dia...

Momoy nak tag:  nabila | zue



9 Comments
Comments

9 tukang comment:

rashid said...

Momoy, ada brani nak guna web-hosting sendiri?..hehe..cek my new post keh..

She's retarded said...

good luck dear!

||aLeaSaRa|| said...

"hye sis!gd luck ye.nti ada best2 kite tag lagi he3..blh sama2 tmbh kwn.tak mng takpe janji KITA ENJOY yehaa..."

EB said...

Good luck momoy..

Liquid said...

sy pon nakkk... eheheeh

YanaMIB said...

terima kasih sudi join..all the best to you~ ^_^

papabear said...

all the best momoy!!!

... said...

as salam..
semoga berjaya :)
eh..yana Men In Black?
adoi..
momoy punya theme pun black :)
oo..rasa macam nak edit blog. dah lama tak edit.buruk bebenor.tak berjaga blog sendiri yang satu ni..adoi..

Anonymous said...

nalezy sprawdzic:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!