NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Monday, January 17, 2011

JOB VACANCIES [Banyak Kerja dan Jawatan Kosong] - JAN 2011 (3)



Okay. Momoy ada nak share kerja kosong lagi dengan korang. Hari tu ada 
yang tanya kat YM jawatan pelukis, cuba la tengok-tengok ada meet tak 
dengan kehendak kamu yer =) Tapi jawatan kosong ni banyak kerja kerajaan 
sebab ramai yang tanya kerja kosong dalam sektor kerajaan.




Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Kuala Terengganu 
(MBKT)


Terbuka kepada warganegara Malaysia rakyat Negeri Terengganu.

JAWATAN:
- Pegawai Kebudayaan B18/B17



Laman web MPKT pula boleh [klik sini] Berminat? Korang boleh ambil borang permohonan di [sini] dan hantar ke alamat di bawah:



Nama Jawatan hendaklah ditulis di bahagian atas sebelah kiri sampul surat dan borang yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada :

Datuk Bandar
Majlis Bandaraya Kuala Terengganu
Tingkat 4 – 8, No.88, Menara Permint,
Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu.
(U.P. Jabatan Khidmat Pengurusan)


Tarikh Tutup : 23 Januari 2011





Jawatan Kosong di Balai Seni Lukis Negara (BSLN)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
- AHLI FOTOGRAFI (B17)

Laman web BSLM [klik sini]. Untuk borang permohonan korang boleh [klik sini]. Isi dan pos borang korang tu kepada:

Ketua Pengarah
Balai Seni Lukis Negara
No.2, Jalan Temerloh
Off Jalan Tun Razak
53200 Kuala Lumpur
(u.p: Timbalan Ketua Pengarah (Pengurusan)

Tarikh Tutup : 21 Januari 2011









Jawatan Kosong di Majlis Daerah Hulu Selangor (MDHS)


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

JAWATAN:
1. PEMBANTU PENILAIAN GRED W17 (Sambilan)
2. PEMANDU KENDERAAN GRED R3 (Sambilan)

Laman web MDHS [klik sini] dan korang yang nak apply boleh ambil borang permohonan di [sini] dan alamatkan kepada:

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH HULU SELANGOR
JALAN BUKIT KERAJAAN
44000 KUALA KUBU BHARU.
(u.p.: Bahagian Pengurusan Sumber Manusia)


Tarikh Tutup : 31 Januari 2011





Jawatan Kosong di Majlis Daerah Kuala Selangor 
(MDKS)


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan seperti berikut:

JAWATAN:
1. PENOLONG JURUTERA(AWAM)
2. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA
3. PENOLONG AKAUNTAN
4. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN
5. JURUTEKNIK PERANCANG BANDAR DAN DESA
6. JURUTEKNIK (LANDSKAP)

Nak laman web MDKS? Klik saja di [sini]. Korang yang berminat boleh download borang permohonan di [sini] dan alamatkan kepada:

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH KUALA SELANGOR
45000 KUALA SELANGOR, SELANGOR DARUL EHSAN.
(u.p: Jabatan Khidmat Pengurusan)


Tarikh Tutup : 26 Januari 2011





Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Kulim (MPKK) Kedah


Permohonan-permohonan adalah dipelawa daripada rakyat Negeri Kedah Darul Aman/warganegara Malaysia untuk memenuhi jawatan seperti berikut:

JAWATAN:
1. Juruteknik Mekanikal - J 17
2. Penolong Jurutera (Awam) - J 29
3. Penolong Jurutera (Mekanikal) - J 29

Laman web [klik sini] dan untuk borang permohonan korang boleh [klik sini]
Poskan kepada:
YANG DIPERTUA,
MAJLIS PERBANDARAN KULIM,
104-120 LORONG KOTA KENARI 5/1, KOTA KENARI,
09000 KULIM, KEDAH DARUL AMAN
(u.p: Bahagian Sumber Manusia)

Tarikh Tutup : 23 Januari 2011





Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara 
(SPAN)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

A. JAWATAN-JAWATAN EKSEKUTIF
1. KETUA, BAHAGIAN PELESENAN DAN TARIF
2. KETUA, UNIT AUDIT DALAM
3. KETUA, UNIT KOMUNIKASI KORPORAT
4. EKSEKUTIF, KOMUNIKASI KORPORAT
5. EKSEKUTIF, PERANCANGAN SUMBER & PERKHIDMATAN KEJURUTERAAN
6. EKSEKUTIF, STANDARD TEKNIKAL & PEMATUHAN
7. EKSEKUTIF KANAN, PERUNDANGAN
8. EKSEKUTIF PERUNDANGAN
9. TIMBALAN PENGARAH, PEJABAT WILAYAH SELATAN

B. JAWATAN-JAWATAN BUKAN EKSEKUTIF
1. PEMBANTU TEKNIKAL,PERANCANGAN & KAWALAN TADAHAN
2. PEMBANTU KHAS (KESETIAUSAHAAN)
3. PEMBANTU TADBIR, UNIT KOMUNIKASI KORPORAT

Korang yang berminat dipelawa menghantar permohonan melalui pos/ email dengan resume yang lengkap dan menyatakan gaji sekarang dan yang dipohon berserta dengan sekeping gambar berukuran pasport (t.d.) sebelum 24 Januari 2011 ke alamat berikut :

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN)
Ground & 1st Floor, Prima Avenue 7, Block 3510,
Jalan Teknokrat 6, 63000 Cyberjaya
U.P. : Pengarah, Bahagian Hal Ehwal Korporat

E-mail : recruitment@span.gov.my
Laman Web SPAN [klik sini]

Sila nyatakan jawatan yang korang pohon di bahagian subjek e-mel atau di penjuru kiri sudut atas sampul surat. Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dihubungi. Good luck yer ^^

Tarikh Tutup : 24 Januari 2011





Jawatan Kosong di Perbadanan Harta Intelek Malaysia 
(MyIPO)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
1. PEGAWAI PENDAFTARAN DAN PENTADBIRAN (IPE 41)
2. PENOLONG PEGAWAI PENDAFTARAN DAN PENTADBIRAN (IPE 27)

Laman web MyIPO [klik sini] dan untuk iklan dan borang permohonan [klik sini]
IKLAN JAWATAN KOSONG & BORANG PERMOHONAN

PERBADANAN HARTA INTELEK MALAYSIA
UNIT B-18-1, MENARA UOA BANGSAR
NO. 5 JALAN BANGSAR UTAMA 1
59000 KUALA LUMPUR
(u.p. : Seksyen Pentadbiran dan Sumber Manusia)


Tarikh Tutup : 28 Januari 2011





Jawatan Kosong di Lembaga Tabung Haji (LTH)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
- PEGAWAI HAL EHWAL AGAMA ISLAM

Untuk ke laman web LTH korang boleh [klik sini] dan permohonan secara online di [sini]
Tarikh Tutup : 31 Januari 2011





For more job korang klik :: JOB | CAREER :: di sidebar yer 



4 Comments
Comments

4 tukang comment:

De Mois said...

Kerja3..hehe

Terbaru di SuaraSendiri
Utama : Wikileaks - Laporan Ananda untuk PDRM

**Bila Comel Jadi Comot** said...

kerja kerja xpanggil2 pun huhuhu

ferry said...

thanks momoy..

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ De Mois
hehe...boleh tengok2

@ **Bila Comel Jadi Comot**
jangan give up yer dear
cuba lg. InsyALLAH

@ferry
sama-sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!