NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Saturday, January 22, 2011

Mereka Ini Sangat GORGEOUS !!


Ya. Ini pengakuan ikhlas Momoy. Mereka sememangnya gorgeous! Itu yang buat Momoy sangat-sangat jealous. Huh! Jealous betul. Momoy jealous sampai tahap tak boleh pandang mereka ni. Boleh korang bayangkan? 


Momoy tak peduli apa pandangan korang pada Momoy. Perangai Momoy teruk ke apa ke. Korang nak kata Momoy gila pun Momoy tak marah. Yang Momoy tahu dari malam semalam sampai sekarang perasaan jealous tak tentu pasal ni tak hilang-hilang lagi. Makin parah ada laa. Memang nak pendam. Tapi baik luahkan ye tak? Lagi pun orang kata kalau simpan dalam hati lama-lama nanti jadi racun. So Momoy decide baik Momoy luahkan segalanya dalam blog. Ni kan blog Momoy. Maka Momoy punya kuasa veto atas blog Momoy. Salah ke ???


Korang tanya apa salah mereka? Memang diaorang tak ada buat salah pada Momoy. Tapi biasa la manusia yang normal, jealous bila tengok orang tu cantik. Momoy takkan terasa kalau mereka tu sekadar cantik je. Tapi yang salahnya sebab mereka tu gorgeous!! 


Momoy mengaku ini perangai sebenar Momoy. Korang menyesal selepas 2 bulan mengenali Momoy? Jangan salahkan Momoy 100%. Korang pun macam tu juga kan.


Arghhh... Tertekan rasanya bila teringat. Momoy pun nak juga jadi macam tu. So Momoy kena berusaha rapat dengan diaorang. Haha... Macam mana cara sekali pun. Minta maaf kawan-kawan. Korang tak perlu nak nasihat Momoy lagi. Dah terlambat untuk korang nasihat. Momoy tak akan berganjak dari pendirian Momoy. Dalam kepala Momoy ni hanya ada plan...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

plan untuk mendapatkan benda ni... =)


Hot Pink !!


Stylo abes !! Waa...



Even kena shipping dari Korea!
Oh ! Memang gorgeous !!
Momoy bukan giler mental...tapi Momoy giler kasut !



25 Comments
Comments

25 tukang comment:

Mia Liana said...

mula-mula keliru gak... sebab tak faham sangat...

last2 baru faham... ooo kasut rupanya...

sabar ya... tentu mahal..

hamzah ian said...

owh.. kasut gua ada satu je.. sob2..

Diya Edhayaa said...

cun giler yg wane pink tuh..
lau da beli t, momoy jgn lupe snap2 gn kasut tuh...

sekamar rindu said...

salam...

hahaa..memang Stylo habis kalau pakai kasut mcm tu..

BuLat i2 CirCLE said...

kite same r moy..ri 2 sy nk dptkn ray ban cm neh gk..neh tngu nk amik frogskin lk..hek3..

||aLeaSaRa|| said...

love the pink one..I like!tak sbr tgk momoy melaram he3..cptlah beli..blh jln2 gi korea terus yehaaa!

Aki said...

aki nak yg kaer krim tuh,..wah,.nak! nak! nak!

deCrewz said...

Owh.. Kasut ke.. Nnt Jai belikan 1.. nak?

||aLeaSaRa|| said...

hye sis!seganlah nak buat n3 ttg cara2 nk update n3 byk2.kite bg tips kat sini blh he3..

1->Pagi2 baca paper online,pilih artikel yg best dan jadilah yg pertama antara rkn2 lain,utk publish n3 tu.kalau blh buat post title yg simple dan menarik mnt kwn2 utk klik.Copy artikel tu(jgn lupa bg kredit dan back link),tambah sedikit pdpt.komen sis di bwh artikel tu ye.

2->Buka semula mana2 buku/majalah @ apa2 keratan utk dikongsikan di blog.kalau blh plh yg sesuai utk smeua jantina,karier,umur.lagi best kalau artikel tu koleksi sis sendiri.

3->Kalau sis busy,cuba cari satu masa yg free.type entri dlm 2-3 then auto publish.setkan entri tu publish masa waktu puncak mcm pagi,tgri,ptg dan mlm.

4->Sentiasa update walaupun 1 entri sehari.Tapi kalau blh 4-5 entri.lbh lg bgs.

huhu kite pun baru lagi,hrp dpt membantu .apa2 tanya je..kite suka dpt berkawan dgn sis ^-^

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Mia Liana
tu la sis...momoy x bleh tido malam teringat

@ hamzah ian
urmm...tamo la sedey
meh momoy bagi pinjam yer

@ Diya Edhayaa
InsyALLAH dear

@sekamar rindu
tu la...kasut tu memang cun kan

@ BuLat i2 CirCLE
dah lama x ke sana

@Aki
yayy! amik la dear...huhu...
momoy dah angau laa

@ ||aLeaSaRa||
kalau g korea or japan mesti sis jadi x tentu hala...fashion fashion merata-rata
terima kasih tips yang sangat berguna tu alea
wahh...terharu sangat denagn kata-kata kamu. huhu... kamu budak baik

Abu Luqman said...

ingat apa tadi...bikin suspen...je

Putri_Aizat said...

adoai....momoy kene dapatkan yg last tu...yg made in korea tuh...stylo mylo abis...cun sey klu pakai..nak 1 leh? tthheeee...

Imran nyambek said...

gua ade selipar jepun je.aarrggh

eiela said...

memang gojes lah..

Latest Entri :
Iklan Nuffnang Mencantikkan Blog

EB said...

Eb da tahu da ni..
Ni mesti gimik nak kn sesuatu ni..
Hehehe.. btw i hope you can get ur mr gorgeous k..
Good luck dear..

S.3.V.3.N said...

adess..buat saspen je la Momoy nih. :P

Pura - pura mabuk untuk selamatkan diri

fya zainal said...

oohhh kasut number2 tu plg besh
kaler dia comel ajew
tapi tinggi sgt mak oooiiii~

공주 Lynna said...

wow!!.. memang gorgeous sangat heels tu... lynn pun nak gak hehe.. stylo milo.. ^__^

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Abu Luqman
erk..momoy memang begini dear

@Putri_Aizat
hmm...tu la.momoy tak ketahuan nih

@ Imran nyambek
Alahai...

@eiela
itu la pasal nyer

@EB
alaa...

@ S.3.V.3.N
hoho...memang begitu pun tiap kali
kena kurangkan sikit nih

@ fya zainal
10 cm dear

@ 공주 Lynna
boleh...boleh...

caliph shuriken said...

ni adik beradik 6 inci tu ek?
hukk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@caliph sheriken
yer..hihi
pandainyer dia . hoho...

Aki said...

ngeee,,,xde budget lagi,..lau ley amik cmtu je kn best :P

... said...

as salam..
oo..pasal kasut.patut la asedikit demi sedikit, lain macam je.hehe.
eh? pakai heels yang tinggi2 ni, tak rasa macam menari ballet ke? saya pernah tercuba kasut adik saya.haha.ketat kan main lagi..maklum la..kaki adik2, kecil je.sekali rasa macam kasut ballet la pula :D

ReNeL Leesa said...

hahai..ingt jelez kat org ney..

~sakina~ said...

i love heels too :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!