NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, January 13, 2011

Japan Giveaway by Imaan09


Konnichiwa mina. 
Arigatou caliph shuriken tag Momoy


5 pemenang akan dipilih melalui random.org
Jom kawan-kawan kita support GA dari bro Imaan ni. Maklumat lanjut dan syarat-syaratnya korang boleh klik banner atau [klik sini] dan korang semua dialu-alukan join.

Untuk menggalakkan korang join so Momoy nak tag:


Close date: 22 January 2011

6 Comments
Comments

6 tukang comment:

caliph shuriken said...

gud luck dear ^^

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh bagus lah cik momoy aktif tul berblog..suka suka suka

.::: Princess MOMOY :::. said...

@caliph shuriken
hehe...sama-sama
gud luck to you too dear =)

@ **Bila Comel Jadi Comot**
Ngee.... kalau tak bz n tenet ok memang blogging
comel lagi active momoy nampak
suka sangat tgk blog kamu
comel cantik!

deCrewz said...

Gd luck princess...

z.u.n.a.i.d.a said...

wah xpasan zue ditag, nti zue wat hokeh!

Imaan09 said...

moshi-moshi, reviewed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!