NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Friday, January 14, 2011

Tolong ! Dapat SMS Cuba Menggoda Momoy !!




Momoy ngantuk sangat. Semalamam Momoy tak dapat lelap mata tau kawan-kawan. Ni semua gara-gara SMS menggoda yang Momoy dapat petang semalam. Terbayang-bayang je setiap kata-kata tu dalam otak Momoy jer. Huhu...


Teruk tau kawan-kawan SMS tu. Korang tak percaya? Cuba baca ni. Momoy quote SMS tersebut...

Padini Group PreSales for PMC members from 13-16 Jan 2011. Storewide 20% off on normal priced items and up to 70% on selected items. Enjoy shopping with us!

Kan Momoy dah kata! Sekarang korang percaya tak? Hehe… ni yang buat Momoy tak tahan godaan ni. Korang yang nak shopping boleh amik tips dari cerita Momoy nih [Momoy and Sale Season]


Dan lepas shopping rajin-rajinkan diri korang untuk kira balik budget korang. Mungkin entry ni dapat membantu [PERSONAL BUDGET PLANNER Terbaik Pilihan Momoy]


10 Comments
Comments

10 tukang comment:

EB said...

Slmt Hari Jumaat dear Momoy..
Hehehe waaa sms tu btul2 mgoda..
EB pn da lama x p padini...
Happy shopping dear..

deCrewz said...

Laaa. Igt pe tadi.. Blh la Jai goda pulak pas ni..kah3..

Kalo pompuan mmg tergoda tgk offer camtu, bagi yang dah kawin jawabnya pening kepala la laki tu..ha3

bubu ieQa said...

waa . btol2 mnggoda tuu .
iqa tergoda skali taw bce :P

Sasa Al-Sharif said...

alahai, rupanya shopping punya hal. aku ingat ada yang nak ngorat puteri momoy

deAnza-wAnda said...

ai pon dpt byk sms mengoda nih... huh.. penat!!

Hydolarc said...

amboihhhhh

Liquid said...

incek liquid pon xleh tdo gak neh hahaha

rashid said...

Nape tak pat tidor plak...kalau tido mesti dapat mimpi indah punya..hahaha

.::: Princess MOMOY :::. said...

@EB
Hepi Friday Day's too
hihi... jom jom penuhkan padini

@deCrewz
hoho...kan momoy dah cakap tadi

@bubu ieQa
erk... sorang lagi dah tergoda =)

@Sasa Al-Sharil
haha...sajer jer

@deAnza-wAnda
uit..yeke? ngee...

@Hydolarc
ye en hyde ^^

@Liquid
haha...kan momoy sudah cakap ia betul-betul menggoda =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@rashid
tak dapat tido sebab tak sabar nak g shopping. hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!