NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, January 11, 2011

Boleh Ker Benda Ni Naikkan TRAFIK ?


Sedang blogwalking dan terjumpa entry yang agak menarik minat Momoy di blog daylachan. Sekadar mencuba dan memenuhkan post kat blog Momoy ni. Haha... 


Gambar hiasan-Google

-----------------------------------------------------------------------------------------
1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
    Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda 
    tuliskan dalam blog / web anda.



2- zlh@n
10- ABCMILO
11- uncle
13- Persona Fiza
14-daylachan

15- Princess MOMOY

-----------------------------------------------------------------------------------------



PERATURAN...

1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).



2. INGAT!! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jujur laa okay.




Ada yang bagi komen negatif dan ada yang bagi komen positif pasal benda ni. Bagi Momoy okay satu teknik yang baik kalau korang blogwalking ke blog-blog yang join tu untk menambah kenalan. Cuma jangan tambah traffic dengan cara mengutuk blogger lain cukup laa yer... 

Yang suka boleh join. Yang tak suka abaikan sahaja. 

Selamat Mencuba!




11 Comments
Comments

11 tukang comment:

rashid said...

Hehe..pernah tengok cara nih, tapi tak buat2 lagik..hehe..but nice try dear..

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

wah,, ida mcm nk try,, haha ! lagi2 blog ida yg xde org singgah tu,, huhu

Ujang9897 said...

yeehaaa..tue la..tgk byk kali..tp tak pernah try

fyna said...

gud luck..

BuLat i2 CirCLE said...

cm ne nk buat neh??

aNnE said...

best ni momoy hehe

caliph shuriken said...

pnah org tag yg ni dulu, tp x smpat wt.. klau wt skrg msti x bkesan dh, hukk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@rashid
oh..momoy baru jer tau. tu pun bw tadi

@ siti faridah harun (nama penuh tu)
jom la try ida

@ Ujang9897
=) momoy saja try test . betul ker

@fyna
yer. sama-sama
itu pun kalau suma ikut rules

@ BuLat i2 CirCLE
dear...u cuma ikut peraturan tu jer

@ aNnE
hehe...meh meh join

@ caliph shuriken
tag? oh oh ok jer...
ntah la dear. boleh je kalau nak try

ferry said...

yang ni untuk backlink momoy

odah + one = odahone said...

alamak! mcm srt berantailah...hoho...indah sngguh dnia blog ni..bru ku tau

deCrewz said...

Pernah jumpa ni jugak masa nmula2 buat blog, masa 2 x faham langsung tujuannya apa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!