NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, January 12, 2011

JOB VACANCY [Banyak Jawatan dan Kerja Kosong] - JAN 2011 (3)



Kawan-kawan tersayang ni ada kerja kosong bagi korang yang bertanya Momoy. Boleh cuba-cuba tengok yer =)




Jawatan Kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
1. ATENDAN KESIHATAN GRED U3
2. JURURAWAT GRED U41
3. JURURAWAT MASYARAKAT GRED U19
4. JURURAWAT PERGIGIAN GRED U29
5. OPERATOR LOJI GRED R3
6. PEGAWAI KEWANGAN GRED W41
7. PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q41
8. PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q43
9. PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q47
10.PEGAWAI PERUBATAN GRED UD43
11.PEGAWAI SAINS GRED C41
12.PEGAWAI TADBIR GRED N41
13.PEKERJA AWAM GRED R1
14.PEMANDU KENDERAAN GRED R3
15.PEMBANTU AM PEJABAT GRED N1
16.PEMBANTU BELIA DAN SUKAN GRED S17
17.PEMBANTU PERPUSTAKAAN GRED S17
18.PEMBANTU PERTANIAN GRED G17
19.PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N17
20.PEMBANTU VETERINAR GRED G17
21.PEMBANTU WARTAWAN/WARTAWAN GRED S17
22.PENGAWAL KESELAMATAN GRED KP11
23.PENOLONG AKAUNTAN GRED W27
24.PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN GRED U29
25.PENOLONG PEGAWAI SAINS GRED C27
26.PENOLONG PEGAWAI VETERINAR GRED G27
27.PEREKA2 GRED B17
28.TUKANG K2 GRED R11



Uit...banyak juga tu. Berminat/ Korang boleh terus apply online [klik sini]
Tarikh Tutup : 21 Januari 2011




Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi 
Nasional (PTPTN)


Terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.

JAWATAN:
1. Pegawai Teknologi Maklumat F41
2. Pegawai Tadbir N41
3. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29
4. Penolong Pegawai Tadbir N27
5. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) N17
6. Pegawai Khidmat Pelanggan N17
7. Pembantu Akauntan W17
8. Pemandu Kenderaan Bermotor R3

Korang boleh apply kat [
sini]

Tarikh Tutup : 14 Januari 2011




Jawatan Kosong di Jabatan Perhutanan Negeri Sembilan


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia. Keutamaan diberi kepada anak Negeri Sembilan Darul Khusus bagi memenuhi jawatan berikut:

JAWATAN:
1. PEMELIHARA HUTAN G41 (KONTRAK)
2. PENOLONG PEMELIHARA HUTAN G27 (KONTRAK)
3. PEMANDU KENDERAAN GRED R3 (KONTRAK)

Untuk borang permohonan (Borang SPA.1 Pind. 7/91) korang boleh ambil di 



Pusat Sehenti, 
Tingkat G, Blok D, 
Wisma Negeri , 
70503 Seremban.


Korang juga boleh lihat jawatan kosong lain dengan [klik sini]
Tarikh Tutup : 21 Januari 2011




Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah 
(MBJBT)


Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia dan keutamaan akan diberikan kepada RAKYAT NEGERI JOHOR DARUL TAKZIM untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

JAWATAN:
1. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
2. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN
3. JURUTEKNIK LANDSKAP

Korang yang berminat boleh laa apply online [klik sini]
Tarikh Tutup : 17 Januari 2011




Jawatan Kosong di Majlis Daerah Bera (MDB)


Permohonan adalah dipelawa daripada Warga Malaysia ( keutamaan kepada Rakyat Negeri Pahang) yang berkelayakan bagi mengisi jawatan berikut:

JAWATAN:
1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N27
2. Penolong Akauntan Gred W27
3. Juruteknik Awam Gred J17
4. Juruteknik Perancang Bandar dan Desa Gred J17
5. Juruteknik Landskap Gred J17
6. Pembantu Penguatkuasa Gred N17
7. Pembantu Tadbir (Perkeranian) N17
9. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W17
10. Pembantu Am Pejabat Gred N1
11. Pemandu Kenderaan Gred R3
12. Pekerja Awam Gred R1

Korang boleh apply secara online yer [klik sini] dan kalau korang nak skodeng laman web MDB boleh [klik sini]


Tarikh Tutup : 14 Januari 2011



P/s: Untuk kerja kosong lain korang boleh klik :: JOB | CAREER :: di sidebar blog ni.
        Kepada korang yang berkelayakan dan berminat nak kerja oil and gas boleh [klik sini] 
      dengan pantas yer.        



11 Comments
Comments

11 tukang comment:

ferry said...

thanks momoy

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ferry
sama-sama
tapi chargeman still xde lagi dear try2 google dear

ferry said...

ok..

caliph shuriken said...

F41 & N41 cm menarik jaa ^^

Syafiq Rosli said...

thank 4 da info ya

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ferry
nanti momoy cuba-cuba cari yer

@caliph shuriken
hehe...leh jer try
test market dear

@Shafiq Rosli
sama-sama
boleh sebar2 kan pada kawan2
=)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

thaz momoy dah masuk 2 minggu 2 ari comel xkeje nih bosan sgt2 huhu

De Mois said...

Momoy..baguslah. Nanti dah abiz belajr boleh check2 kat sini. Sementara waktu ni nak part timers takde ke?? hehe..
Terbaru di SuaraSendiri
Utama : Berhadapan situasi lawak tak menjadi-Part 2
Segmen Santai : Peribahasamu Peribahasaku-tidak terperi

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhhhhh~ rupa-rupanya byk keje kosong.. ni yg xsabar nk keje nih.. hik3~ ^_^

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Bila Comel Jadi Comot
sama-sama
cuba laa comel try mana tahu rezeki dapat kan

@De Mois
boleh jer dear
sambil2 study boleh belek untuk tiupkan semangat belajar ngan tekum lagi

@NuSaNa No Sa 91
banyak jugak dear
cuma jangan memilih jer

♥..cik_mas..♥ said...

momoy...cik mas amik maklumat ni dan sebarkan kepada kawan2 ye..terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!