NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, January 6, 2011

1ST GA BY HEZE SUZE



GA ni Momoy di tag oleh miera momo chan dan  Biarkan Mereka Berdua Berbicara [zue]. Terima kasih yer zue. Rajin tau zue join GA. Momoy pun dah berapa GA yang dah di tag oleh beliau. Kalau tak percaya korang visit la blog zue. Thx again dearies zue...




GA kali ni dari empunya blog hezesuze. 


Syarat2 penyertaan yang dipetik dari blog owner adalah seperti berikut:-

  1. Cam bese haruss menjadi follower http://hezesuze.blogspot.com & penaja bersama http://justprettystore.blogspot.com
  2. Opkos kene wat 1 enty about this GA ye...
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
  4. TAG 2 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.
  6. Undian akan dibuat melalui random.org ye harap maklum...
Maklumat lanjut korang boleh [klik sini]

2 rakan yang Momoy nak tag itu adalah sis lina dan eja


4 Comments
Comments

4 tukang comment:

NuSaNa NoSa 91 said...

gud luck ye momoy~ semoga bertuah~ ^_^

eja said...

Thanks Sis momoy..sy akn type utk itu..

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ NuSaNa NoSa 91
sama-sama. join laa jugak dear =)

@eja
sama-sama. okies dear

Hezesuze said...

hai uols
thanks join my GA and gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!