NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, January 11, 2011

The 25 Random HABIT About MOMOY


Tag received from talksaid. Tengkiu my dear. Okeh jom kita mula...






"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

Yahh... Tag nih satu soalan jer...tapi kena jawab 25 jawapan. Uit...  
=.=
  1. Momoy suka sangat makan cup corn. Lalala... tak akan rasa jemu biarpun dah makan sampai 3 atau 4 cawan =.=
  2. Giler kentang blogging sekarang. Kalau tak dapat online rasa serba tak kena. Adehh....
  3. Suka sangat ngan kaler hijau terang dan oren terang. Bukannya pink seperti kebanyakan girl ^^
  4. Love ulzzang very much. Well... their cute !
  5. Love circle lenses too. Memang collector. Lagu pun bekasnya cantikkan ^^
  6. Suka gyaru , edgy, old school dan ulzzang style. Vintage sorry yer...
  7. Momoy heart kawaii dress. Duh... nie memang tak dapat nak buat apa-apa. 
  8. Suka makan sambal ikan bilis dan apa jenis masakan udang. Lapaaa...
  9. Giler ngan hair accessories tapi terbatas bila kerja kat sini. Huhu...
  10. Ada tahi lalat yer betul-betul terpacak tengah hidung. Haha... Agaknya waktu Momoy baby dulu mak tak tutup ngan tudung saji. 
  11. Seorang yang sangat-sangat simple time kerja. Jeans dan tee kolar jer dah cukup. Kalau de meeting pakai jaket jer. Adoyaii...
  12. Momoy berharap sangat-sangat dapat elmo atau cookie monster time bestday. Huhu... korang boleh bagi?
  13. Tiap kali makan mesti ada 2 gelas air !! - Air manis dan air suam
  14. Setiap hari jumaat jer akan makan roti canai. Hehe... 
  15. ATTENTION ! Nak pakai cincin berlian dari My Diamond atau Habib ^^ 
  16. Muka Momoy bulat. So sangat-sangat tak suka bila amik gambar passport. Waaa...macam doraemon. 
  17. Love chocolate - kek coklat, coklat, eskem coklat, air coklat dll suma laa yang ada coklat.
  18. Suka tengok gelagat orang dan cuci mata kat mall. Wahaha... Jahat betul 
  19. Show yang Momoy suka adalah dari Taiwan -Guess 3x ! Tapi season ni dah tak seronok macam dulu.
  20. Pengguna setia Sony Ericsson !
  21. Cukup tension kalau internet slow. Macam sekarang ni...Arrgghh...Arrrghhh...
  22. Suka Fahrin Ahmad yang cool, romantic, caring dan hormat orang tua. Tapi akan jeles bila tengok BF Momoy nih berlakon ngan actress Malaysia especially Eja... Haishh...geram rasa.
  23. Tapi sekarang suka ngan Fahmi pula. Muahaha...
  24. Lelaki yang handsome, babyface dan good looking memang kesukaan Momoy untuk cuci mata TAPI untuk BF sorry... not my type =P
  25. DULU zaman budak suka sangat rebus berudu dan sumbat mercun dalam mulut katak. Giler kejam. SEKARANG paling geli bila tengok katak Aiseyy... tak rock laa...

Dah siap 25 checklist ni. Giler otak nak fikir nak tulis apa. Erkk... tapi yang ni lagi giler. Kena tag pada 25 orang plak... Waaaa....


Maka, blogger yang Momoy nak kenal itu adalah:




Fuh ! Penat juga ni nak cukupkan 25 orang =.=


P/s: Apasal ada something pelik ni?
      
    22 Comments
    Comments

    22 tukang comment:

    aman_arab said...

    Taik lalat kat batang hidung...sama la kita..orang kata taik lalat kat batang hidung ni tanda ramai orang sayang dan murah rezeki..:-)

    daylachan said...

    walawey..ramainye nk kene tag...huhu

    SyedGraphiX said...

    ala..da pnah buat da dlu nihh..
    camne

    nora said...

    no 25- uikssss ngerinye

    siti faridah harun (nama penuh tu) said...

    pergh !!!! no 1 ,, hang ni mmg nk kene blanja makan ni,, haha !! ok dear,,nnti ida buat,, hihi,, waduh,, 25 ngaa ~~~ haha

    mozuba said...

    Thanks Tag. Adoi..25 tu...nanti mozuba buat yea.

    Echin Nadiossa said...

    makaseh yea tag :)

    .::: Princess MOMOY :::. said...

    @aman_arab
    yeke?
    tapi muka momoy jenis muka sombong + berlagak

    @ daylachan
    hehe...takpe tag dulu mana ader dear

    @ SyedGraphiX
    double kan nama blogger yang bagi then setting date current
    so x buat 2x

    @nora
    haha...dulu kecik2 nakal

    @ siti faridah harun (nama penuh tu)
    hehe...ingatkan nak banjer momoy =P

    @mozuba
    sama-sama
    buat laa kalau masa free or kekeringan idea nak post

    @ Echin Nadiossa
    sama-sama dear =)

    noreed said...

    thank u sudi buat tag dari saya. nape momoy kejam sangat dengan kaum keluarga katak ni, momoy?

    Hydolarc said...

    chumil nak elmo ekk..t hyde kasik jgn tak amik lak :D

    psstt...cincin tu jgn la sebut2 dear...nnti tggu bonus la hyde sarung terus ek :D

    BuLat i2 CirCLE said...

    thx momy bab tag..hehe

    geekz36 said...

    kecik2 suka tangkap lintah letak dalam air sabun. letupkan katak x pernah lg stekat ni. =)

    Entry terbaru: Facebook Ditutup ?

    Sofia Aimd said...

    thanks :) tapi dah wat..

    http://coyotitoaimd.blogspot.com/2010/12/david-guetta-hes-cool.html

    Mat Ganu said...

    baru ku tahu...lalala~

    caliph shuriken said...

    mmg notie ni ;p

    rashid said...

    Waw, task yang susah, but i'll let you know when its done keh..haha...Anyway, nice to know you...haha

    .::: Princess MOMOY :::. said...

    @noreed
    erk...itu dulu dear.
    sekarang dah terima balasannyer. hehe...

    @ Hydolarc
    itu cincin momoy mau beli sendiri la.wahaha...

    @ BuLat i2 CirCLE
    sama-sama. buat laa kalau de masa yer =)

    @ geekz36
    lintah? isk...isk... tak pernah lagi main lintah.

    @ Sofia Aimd
    ok jer dear =)

    @ Mat Ganu
    wahaha...abes suma rahsia

    @ caliph shuriken
    waaa...ane ader momoy noty

    @ rashid
    hehe..sama-sama ^^

    aQi + GenGkey said...

    aiseh..
    kne tag gak la pulak..
    mne nk cekau 25 olang ni..
    mntk postponed buley..
    wawawa..:D

    rashid said...

    Really interesting your 25 things, lepas ni kalau saya nak awak senaraikan 50 benda boleh??hehehe...anyway, saya pun dah buat post tu, tapi nak cari 25 orang tu, it takes time..hehehe..

    Putri_Aizat said...

    pergh...tq tag kita...huh jenuh tuh nak tag lagi 25 org...hehe

    Hydolarc said...

    Ala..beli sndiri tak thrill la dear..org adiahkan laa baru bermakna :D

    .::: Princess MOMOY :::. said...

    @ aQi + GenGkey
    boleh jer dear ^^

    @ rashid
    momoy pun pening gak nak tag 25 tu
    ramai gak nih

    @ Putri_Aizat
    hihi...boleh tahan jugak laa
    yang penat nak bagi tahu setiap orang 'anda ditag'

    @ Hydolarc
    nak buat macam mana
    tak ada orang nak bagi
    huhu.... so beli sendiri jela

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Please don't forget to share this to your Friends!