NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, January 6, 2011

Shoutmix bertukar menjadi Alien?

Isk... isk... Semalam ada blogger yang mengadu masalah dia tentang shoutmix dia jadi hantu. Kalau bahasa yang senang faham – erro atau not available. Momoy tak berapa faham 100% apa masalah dia sebenarnya.

Tapi bila Momoy buka blog (before gi lunch) Momoy terkejut. Errkk... kenapa shoutmix Momoy jadi macam niiiii....




Agaknya... ni laa yang di cerita oleh caliph semalam. Korang ada masalah macam ni tak? Hmm... bencinya. Waa... Tolong la settle kan cepat. 


12 Comments
Comments

12 tukang comment:

edi_fm32 said...

sme ar..kt blog sy pn jd benda y sma gk smlm..

syai.nia.sharif said...

haaa sama lah! :o tapi sekarang ok dah. ingatkan syai punya je camtu ;p

.::: Princess MOMOY :::. said...

@edi_fm32
momoy baru jadi tadi

@syai.nia.sharif
ada blogger yang lama berjam-berjam

kakchik@ella said...

byk blog yg kakchik pegi, trjmpa benda2 camtu. nape eh??

BilaGadisBercerita said...

caye ny pun jd cm 2 gak smlm :(

biskut said...

normal jer nih pu3 MOy...selalu sangat jadi.

S..U..D..@..I..S said...

pernah juga jadi camni..kadang2 refresh ok plak...

::contengan hati::)) said...

haa korang nye jadi cm 2 kan ,, kalo yart plak pg kat shoutbox yart dia keluar jadi besar mengalahkan bapak gajah!!!
ada sesiapa leyh bg idea cm ner nk normalkan dia blik ;)

hiro said...

kene bomoh tu..hhahaa

caliph shuriken said...

server down kot.. dh lama x jd cmni.. afer midnite dh kembali ok ^^

caliph shuriken said...

p/s: oppss, *after midnite

NuSaNa NoSa 91 said...

shoutmix kata dia cuti smlm.. hik3~ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!