NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, February 9, 2011

Momoy Back




Assalamualaikum kawan-kawan.

Momoy kembali setelah lama bercuti. Blog Momoy pun turut sama bercuti. Huhu... rindu betul kat korang. Balik je dari cuti Momoy terima panggilan. Oh! Rupanya ada special delivery untuk Momoy. Best betul. Korang nak tengok? Ini dia...




Coklat yang bertulis "MISS YOU MOMOY"



Siapa yang bagi? Pya- Ex-housemate Momoy dulu! Dia ni memang bagus dan rajin. Tinggi serta cun juga. Dan Momoy agak jelous sebab beza umur kami 8 tahun. Adoii... tuanya Momoy. Huhu... Btw, much thx Pya. Suka sangat-sangat ^^ Setelah godek-godek laptop, Momoy jumpa gambar kitaorang pada tahun lepas. Cun tak ?



Pya and Momoy ^^

9 Comments
Comments

9 tukang comment:

URY said...

Yaaaa... wellcome back princess!!!

cik-terompah said...

patut la dah lama tak nampak..

Diya Edhayaa said...

momoy b'cuti upenye.. ptotla... hehe.. wah! dpt coklat itu tiut...

caliph shuriken said...

nk coklat tu bole? ;)

latest en3: ~ tira miss u ~

ardinihumaira said...

bestnye bercuti.. :)

psssttt coklat tu nyum3

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hye momoy wendu u lame xdengar citer..

De Mois said...

Style gile coklat 2..nice2

Terbaru di SuaraSendiri
Wikileaks : Ariel tiada dalam penjara - Musa Hassan

P0polita said...

best nye momoy dapat choc.. seronok bile ade org ingat kat kite..

cikpuanhady said...

bestnya dapat cokolat..nyum..nyum..dah klik hb..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!