NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, February 10, 2011

Demam Limau Tamat


Demam limau dah tamat biarpun CNY belum habis lagi. Orang cina sambut raya CNY selama 15 hari. Seminggu sebelum CNY, perut Momoy hari-hari kembung dengan limau. Banyak betul kotak-kotak limau yang subcon bagi kat office Momoy.


Balik KL hari tu, dapat limau special. Urm... sebenarnya bukan dapat tapi pau orang punya. Sebab packaging limau tu yang comel sangat. Dah tu ada angpau wish cookies. Terima kasih. Cookies tu memang sedap. Perasa oren. Kalau ada lagi, Momoy nak banyak-banyak. Tapi lupa plak nak simpan kertas tu. Lepas ni demam moon cake pula. Ngee...



6 Comments
Comments

6 tukang comment:

||aLeaSaRa|| said...

hye sis rindu nk bc n3 di sini.mlm ni kite nk sggh sini lg support n3 kwn2 yehaaa

CheQ PP JoY said...

limau dalam peti pon byk lagi ni.. momoy nk? hepy cny ye..hehe

P0polita said...

waargh.. limau buat sy sakit perot.. huhu..=D

caliph shuriken said...

kt umah pun ada skotak aritu, abis ank sdara mam ;p

latest en3: ~ tira miss u ~

Hydolarc said...

aik...macam kenal je limau bungkus ngan dashboard kete tuh..heheheheh

padlie said...

Baru perasan..
Saya tahun ni belum makan limau lg..
kontraktor bg banyak tp bg kat orang sumer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!