NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Sunday, February 20, 2011

Coupon makan-makan untuk korang






Korang pernah lihat coupon RasaMas ni kan? Ralat sikit. Sebenarnya ni coupon RasaMas dan bukan Ayamas yer. Maaf. Momoy tak teliti. Berbalik pada coupon ni, ada Momoy cerita pasal benda ni. Even sebab satu ayat jer dalam entry tu tapi ramai yang bagi feedback dan email. Hoho... nampaknya korang pun macam Momoy yer. Suka benda free. Baik ngaku. Ngee ^^ Oh. Yang belum tahu tentang coupon buy 1 free 1 ni boleh baca entry [Internet | Cuti].








Tengok gambar atas tu. Sebenarnya hidangan tu untuk 4 orang makan tapi dimakan oleh 2 orang je. Gila tamak. Haha... Pastu mula la kenyang macam ular. Melepak lama-lama kat cafe tu sebab dah tak boleh gerak. haha...




Urm... Coupon tu dah bahagi kepada kawan-kawan dan blogger juga. Masih ada banyak lagi coupon makan-makan tu. Macam mana nak dapatkan coupon tu? Korang boleh [klik sini]. Korang dijemput beramai-ramai untuk memeriahkan GA tu yer. Terima kasih.




Untuk menggalakkan korang jangan malu-malu so Momoy nak tag dulu kepada:

:: alea sara ::
:: de mois ::
:: keen :: 

Dan korang-korang yang lain
 [klik sini]

14 Comments
Comments

14 tukang comment:

padlie said...

wah.. bestnyer makan...
kat sini kat mana ada RasaMas yer..

caliph shuriken said...

arigatou tag ni.. insyaAllah, ada masa nti sy join ok ^^

latest en3: ~ code blue ~

ecah said...

pergh..pergh..pergh..ecah bab mkn no 1..nk3..

Ct_hAjAr said...

wokeh..musti join..thanks coz tag me n inform me cik momoy oii..suke sangat..kalau menang, leh melantak ayam puas2..suka,sukeee....ekeke

ghost writer said...

aitt...nama ghost pon ada termasuk dalam list untuk join GA..adoyai..

mekasih Moy sebab ingat kat Ghost nih.

ïêmå å¢klê§ said...

waa sedapnya dapat makan..
thxs nnt iema buat erk..

sarah mohamad said...

best nya makan2 . pernah makan rasa mas . worth it jugak la . rasa pun not bad .

Dda Ly said...

klu dpt kupon makan tu best jgak kan..
hehe makan..sape tak mahu? :P

http://laydie-dda.blogspot.com

NuSaNa NoSa 91 said...

walaweyhhh~ ada nama keen la.. terharu.. thanx momoY~ T_T

odah + one = odahone said...

odah mmg suka bab2 mkn ni...nyum2...

♥ Princess ♥ said...

mekasihhhhhhhhhhh...mmg suka makan

Ra-kun tak sendiRIAN said...

lama tak singgah sini. apa kabar? :)

CIK TOM said...

wah best tue..belanje cik tom leh..huhuhu

||aLeaSaRa|| said...

hye sis...kite dah sht ni alhamdulillah.nk join ni tgh godek2 cari detail he3..nanti dah siap kite htr link ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!