NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Monday, February 14, 2011

Mampukah?


Seperti yang dapat korang lihat di sebelah kanan sidebar blog ni, ada wishlist. Di situ ada Momoy wish entry untuk bulan ni mencapai target 50 entries. Tapi disebabkan cuti yang lama, kekangan masa dan halangan lain, mampukah? Momoy jeling blog archieve Momoy, err... baru 4 entry! Dalam masa 2 minggu ni Momoy kena perlu lagi 46 entry untuk goal! Ini bermakna sekurang-kurangnya Momoy perlu update blog ni dengan 3-4 entry sehari. Mampukah?




Buat masa ini secara jujurnya Momoy memang kekurangan masa. Isk... 24 jam tu rasa sikit sangat. Maaf yer kawan-kawan. Ada masa terluang Momoy memang visit blog korang. Tetapi secara berperingkat-peringkat. Huhu... Maaf sangat-sangat. Kadang-kadang ada benda yang penting yang perlu Momoy utamakan dahulu. Jadi sedikit terbatas blogwalking Momoy. Dan agak perlahan juga. Huhu...

Malam, Momoy tak dapat nak blogwalking. Siapkan kerja tertunggak. Dan tambah boring bila internet tak ada. Haisshh... Sebab apa? Nanti Momoy cerita pada entry yang lain. Urmm... banyak sikit entry nanti. Hahaha...

Mungkin sukar bagi diri Momoy nak capai 50 entry dalam masa 2 minggu ni. Tambahan pula Momoy selalu kekeringan idea dan memaksa otak berfikir setiap hari untuk mengupdate blog Momoy. Tapi Momoy anggap ni sebagai challenger kepada Momoy yang bergelar blogger. Momoy mampu atau tidak, sama-sama kita tunggu sehingga akhir bulan ni yer kawan-kawan. Dan terima kasih atas sokongan kalian. 


7 Comments
Comments

7 tukang comment:

Aki said...

hee..gud luck dear.
mst bole punyer~!

caliph shuriken said...

gambatte ;)

latest en3: ~ diktator yg tumbang ~

NuruL aTikah said...

caiyok caiyok
you can do it
hehee =)

URY said...

Insyaallah.. dgn usaha dan keizianan tuhan, semua boleh tercapai..

Diya Edhayaa said...

go go momoy!
tp mmgla bile taim byk keje..
blog tah ke mne da taim uh..

MERAH said...

hihi byk juga wish list tuu.usaha tangga kejayaan!

siTokei said...

boleh ajer kalu diusahakan.....
good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!