NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, February 16, 2011

TIMBERLAND | Design Your Own Shoes


Berita baik untuk Timberland fans. Timberland mengajak kita mencipta sendiri kasut melalui DYOHDesign Your Own Handsewn. Bestkan kawan-kawan.  Sebab sekarang kita boleh design sendiri kasut Timberland mengikut citarasa kita. Muahaha...  memang menarik!


Semuanya mengikut taste korang sendiri. Bermula dari colour (stitching), reka bentuk, lining sehinggalah kasut tu siap! Sebanyak 21 colour setiap satu dan 20 components tambahan untuk korang design dan hias kasut Timberland korang tu. Korang juga bebas memilih kolar, lidah atau tapak kasut dengan kreativiti korang sendiri. Yang pasti tak akan ada sorang pun yang akan sama rekaan dengan kasut korang. Uuu... Terbaek lah!






Maklumat lanjut korang boleh bertanya pada outlets Timberland. Pictures source from 17.

2 Comments
Comments

2 tukang comment:

F.I.C.K.R.Y said...

Woww! Menarik tu! Nak design kasut ikut kaler blog la hahaa..

Style tak?

caliph shuriken said...

nice, pnah tgk ni dulu kt slot remaja.. stylo ar bole pilih2 design ni ^^

latest en3: ~ salam maulidur rasul ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!