NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Friday, February 18, 2011

100 Blogger Diperlukan!



Assalamualaikum rakan-rakan blogger.



Saudara yiedpoz sedang mencari 100 orang blogger untuk disenarai di
dalam widget terbarunya iaitu yiedpoz blogwalking widget.




Nak join? Ada beberapa syarat antaranya:
Sila pastikan blog anda tidak mempunyai widget lagu dan widget Widgeo!
Walaupun dah lebih 100 orang yang join, anda masih berpeluang untuk join...
Maklumat dan syarat lain korang boleh [klik sini]

5 Comments
Comments

5 tukang comment:

sekamar rindu said...

salam..

nak join laaaa

aried said...

huhuhu..makin banyak ye cara untuk blogwalking skrg.. time aried dulu semuanya manual..penat tu..hehehhe

Suhami Ahmad said...

huhu...macam best

Marya Hana . said...

tak payah susah2 nak blog walking kan.. :)

NuSaNa NoSa 91 said...

klu smpt, keen join~ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!