NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Friday, February 18, 2011

Contest Si Manis berbaju kurung



Nak mencuba nasib dalam Contest Si Manis berbaju kurung by AZALIAHJSALLEH Korang pernah lihat Momoy berbaju kurung? Manis ker? Entah laa. Tapi nak join juga. Hehe...




Syarat cukup simple. Tapi korang mesti lah perempuan. Haha... Maklumat tentang contest boleh terjah blog penganjur dengan [klik sini]


Gambar yang Momoy letak nih adalah gambar sewaktu Momoy balik dari kenduri officemate Momoy kat Kuala Terengganu. Jangan tanya kenapa gambar kat pantai. Sebab otw nak balik rumah, kami lepak-lepak pantai dulu. Hihi... Okay laa. Ini dia gambarnya. Oleh sebab Momoy nih buta IT. So gambar adalah original tanpa sebarang editing. Huhu...




Rakan blogger yang Momoy nak tag adalah 

 :: cik alyaeyana ::

10 Comments
Comments

10 tukang comment:

nelly said...

Gud luck ..
comel

.::: Princess MOMOY :::. said...

@nelly
thx u dear
jom join jugak

Hydolarc said...

chumilnye chumil X_X

caliph shuriken said...

gud luck dear ^^

p/s: suwiiit

latest en3: ~ redirect ~

IeDa said...

thanks tag me dear.. nnti i buat join contest ni k.. =)

Ujang9897 said...

gd luck..cmne la gaya kalau gua pakai baju kurung..hahaha

z.u.n.a.i.d.a said...

somel..somel!!

NuSaNa NoSa 91 said...

all the best momoy.. ^_^

NuSaNa NoSa 91 said...

oh ye~ ni mesti kt pntai batu buruk, kn?? ^_^

CIK TOM said...

comel la momoy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!