NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Friday, February 18, 2011

Wanita sahaja | Anda Sanggup ?


Ini entry bergambar. 
Nak tanya awek-awek di luar sana, adakah korang sanggup pergi kerja macam ni?




Picture-Google


Bersesak-sesak dalam lrt nak ke tempat kerja korang. Mujur sekarang dah ada coach wanita kan. Tapi kalau begini, korang sanggup?


Ni seat belakang




Dan melalui jalan-jalan utama untuk ke tempat kerja di waktu puncak...


Berhenti -Lampu merah

Korang sanggup? 
Momoy sanggup sebab...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Haha...

Dah sampai tempat kerja. Yayy !




Momoy nampak sexy tak. Hoho...


Ooo... Patut la...




Gen 2 ni sebenarnya under maintenance untuk tukar wiring 100% techno Japan.
7 Comments
Comments

7 tukang comment:

aQi + GenGkey said...

ngaa~~~
awat ley camtu..

CheQ PP JoY said...

alamak..sorry ye..mmg kene ada acc fb sebab kene add smiley baggy y merupakan sponsor untuk hadiah utama tu..lagi satu, if xde fb, mcmne awk nak tgk hadiah tu? sorry tau.. =)

xazryx said...

wow .kete tu ..

mamawana said...

Memang setiap pagi berhimpit2 mcm tu dlm LRT and monorail.. Mak2 Menteri, Datin2, Puan Sri silalah naik LRT and monorail. Meriah dgn bau2an youuuu

Hydolarc said...

chumil..kete sape tu..huhuhu

pilotHans said...

awat kete momoy ganah sgt ^_^ but i like it..haha...instead ade air cond
ade kipas..br cool..mcm taxi dulu2..huhu

caliph shuriken said...

dasat ar keta tu.. hati2 di jln raya ok ^^

latest en3: ~ redirect ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!