NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Sunday, February 13, 2011

Polka Dot Haul




Cuti seminggu tu Momoy sempat mengupdate closet. Hoho... Antaranya mesti la dress. Momoy memang suka dress. Sale sempana CNY. Sempat juga Momoy mencari beberapa helai dress yang comel-comel. Antaranya kawaii closet in polka dot. Serius cute design polka dot ni! Dah lama juga Momoy tak update closets dengan polka dot (kecuali accessories). Kali terakhir Momoy beli peranggu polka dot ialah mini skirt secara online. Itu la yang Momoy pakai waktu cosplay event hari tu.




Maka, bila terjumpa saja beberapa baju dalam design comel polka dot terus Momoy sambar. Simple jer. Tapi bila try wow! Nampak comel. Erk... Bukan Momoy yang comel tapi polka dot dress tu. Haha... Tapi kenapa polka dot? Sebab polka dot boleh bias sikit umur Momoy yang tua kurang muda ni. Lagi best kalau pakai usa-mimi headbands polka dot jugak. Haha... So, kalau korang nak discount untuk muda beberapa tahun, polka dot wajib ada dalam list ‘must have’ korang tau. 



Ni la haul polka dot yang Momoy maksudkan tu. Amacam kawan-kawan, cute tak?




Cute layered mini skirt polka dot dari SEED




Cute pink mini dress polka dot


Top polka dot with ribbon



Cute mini dress polka dot in olive


Long scarf  polka dot dari MOMOE


8 Comments
Comments

8 tukang comment:

NekochanMiruku said...

so cute la! neko suka~~~

z.u.n.a.i.d.a said...

wah..comel..comel..
zue pon tgh usha2 pokadot gk ni...hehehehehehehehehehehehehe

caliph shuriken said...

owh.. yg ni laa aritu kn, hikk...

latest en3: ~ no & never ~

NuruL aTikah said...

cute gilakk
nak bole?
hahaa
jeles!

MERAH said...

ohhhhh cantik lah momoy :)
MERAH pun ske duk kumpul dresss ni.hehe.

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ NekochanMiruku
hihi...tu la. kali pertama tengok pun momoy dah jatuh chenta. haha

@ z.u.n.a.i.d.a
nak pakai g office ke zue?

@caliph shuriken
yeah. masih panas lagi ih

@ NuruL aTikah
boleh....boleh kalau mau pinjam dear =)

@MERAH
yeke? wahh...sama la kita yer

Hydolarc said...

emy pakai apa2 pun chumil dear :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Hydolarc
thx u dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!