NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, December 22, 2010

Watikah dari Beta - Princess MOMOY

Maaf kawan-kawan seminggu ni Momoy diam. Tiada kunjungan balas. Tiada entry baru. Momoy bercuti sebenarnya.

Dan kini Momoy kembali. Petang agak busy dengan kerja Momoy. Jadi malam ni (waktu ini) InsyALLAH jika En. Streamyx tidak buat hal. Momoy mengaharapkan line okay (musim hujan sekarang) agar Momoy dapat segera membalas kunjungan korang.

Yang tinggalkan jejak dan comments Momoy sangat-sangat hargai. Momoy akan visit blog setiap satunya. Janji link korang betul yer ^^

Tapi sabar ye... Momoy singgah satu persatu. Dan Momoy ambil masa juga sebab Momoy membaca entry setiap blog yang Momoy singgah.

Terima kasih sudi singgah di blog Momoy juga. Oh ya! Bagi kenalan baru, Momoy ucapkan selamat berkenalan. Dan pada follower setia Momoy, Momoy rindu korang tahu ! En. Nuff juga... Terima kasih atas BE ketiga ^^

Setelah seminggu bercuti dan tidak ber BW, Momoy sebenarnya agak kecewa juga sebab tak dapat berkempen untuk BPM bagi saringan ke-2 blog Momoy. Terkilan juga kerana undian pun sebenarnya sudah lama berjalan. Urmm... frust nya.

Tapi apa yang buat Momoy happy Momoy dapat ramai kawan baru !

Bagi korang yang mahu membuat undian boleh [klik sini]

Pada mereka yang terpilih bagi stage ke-2 ni, Momoy ucapkan Good Luck! Gambatte! Fighthing !!

Mereka yang vote Momoy bagi stage 1 dan stage 2 (even tidak berkesempatan berkempen) berbanyak-banyak terima kasih. Momoy sangat-sangat hargai sokongan korang.

Sekarang, Momoy nak sambung BW. Kawan-kawan tunggu Momoy datang yer.
Salam =)
9 Comments
Comments

9 tukang comment:

bard bahtiar said...

xpe,biasa la..msing2 ada komitmen kn...pelan2 kayuh...slmt bw ya!

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehe...thx dear
tenet sini amat2 ler sengal
kejap jer ada lama plak xde tu...isk2

cIk cUmIe said...

welcome back..cumie pn lately macam malas nk hupdate :)
hehe

Hydolarc said...

hyde dah vote dah chumil :D

ardinihumaira said...

:) takp2 wat keje dulu

Amy Syaquena said...

As'salam...

walcome back dear x pe late2 boleh update kan..

caliph shuriken said...

t8 ur time dear ^^

ferry said...

takpe2..ferry ada :p

.::: Princess MOMOY :::. said...

@cik Cumie
hehe...yela...kadang-kadang otak stuck nak pikir entry

@ Hydolarc
wahhh...thx hyde

@ ardinihumaira
baik sis...thx visit and comment yer sis =)

@ Amy Syaquena
yer dear. hehe... thx for visit yea

@caliph shuriken
thx dear for ur support dan selalu visit blog momoy

@ferry
heheh...tengkiu dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!