NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Friday, December 10, 2010

MAKE-UP CATS ?



Salam. 

Korang suka kucing tak ? Ada orang kat dunia nih betul-betul obses dengan kucing. Yer... Momoy tahu kucing ni cute tapi tak la sampai jadi macam certain-certain owner kucing.

Mereka nih sanggup habis $15,000 ++ semata-mata for paint job kucing diaorang. Dah tu setiap 3 bulan kena repeat semula disebabkan bulu kucing tu dah panjang. Setahun berhabis $60,000 hanya untuk paint cat diaorang jer. Giler kentang.

Momoy terfikir sama ada diaorang ni banyak sangat duit atau sebab diaorang ni tak ader kerja atau diaorang ni sebenarnya gila hilang akal. Arrgghh... Tak kisah laa. 


Momoy pun bukan nak cerita pasal kegilaan owner kucing tu. Tapi cuma nak tunjuk antara banyak-banyak make up cats kat bawah nih. Mana satu pilihan korang ?



*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

1 - Arrow putih-hitam

2 - Etnik putih-hitam (left)
3 - Butterfly in Purple (right)

4 - Blue Love (left)
5 - Butterfly in Yellow (right)

6 - Ikan hijau-oren (left)
7 - Clown (right)

8 - Clown - face (left)
9 - Butterfly in Green (right)

10 - Hallowen 

11 - Misai (left)
12 - Purple (right)

13 - Flag - body (left)
14 - Flag - face (right)

15 - Electric blue-orange (left)
16 - Belang hijau-merah (right)

17 - Checker

18 - Black-white

19 - Pak belang idung berdarah (left)
20 - Cik Sexy (right)

"Beauty is curse" - 300
Apa korang rasa ?


P/s : Berapa laa kesan cakaran tukang cat tu yer =.=



9 Comments
Comments

9 tukang comment:

caliph shuriken said...

kcian tgk kucing Clown tu.. cmner bole draw cmtu, hukk...

NekochanMiruku said...

wuhhh... creepy... kesian kucing2 tu bulu da cantik sedia... x perlu la sampai kna paint bgt... T__T

just another blogger said...

cm xde kje je . cian kucing2 tu =.="

Syafiq Rosli said...

hikhik..kucing pun kena make up eh

Khairy said...

ni mesti kes tak tahu nak spend mana duit ni....tak tahu apa perasaan kucing tu bile wat macam tu....

Kenzo@MrConteng said...

mmg berseni..tp xkne pada tempatnye~ kesian kucing2 tu...

edi_fm32 said...

memang kreatif tuan punya kucing..hasil tangan mrk blh kira cun..

Far8 budak baik said...

MOYY..aku ada kucing kott...
tapi tak ar kretif gile mcm kat atas tuu..
hahaha

Hydolarc said...

miahaha sian kucen2 tu...mesti nak kuar umah pun malu kawan2 dia nanti dok bahan tak hagak2 :)):)):))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!