NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, December 15, 2010

How Princess MOMOY Performance for 1st Month ?


Salam para blogger.

Setelah sebulan Momoy berblog, Momoy rasa dah patut kuarkan entry pasal performance blog ni. Lagi pun ader tiga empat blogger yang enquiry Momoy tentang performance ni. 


Terima kasih. Ini bermakna blog Momoy ada follower setia. Much thx yer kawan-kawan =) Straight to the point…



Minggu Pertama

Maaf untuk week 1 nih Momoy tak teringat nak save statistic untuk reference. Tapi di awal kemunculan blog Momoy nih secara purata sebanyak 50 uv sehari.

Bar chart = Tangga Mendatar/ Lurus

Minggu Kedua

Statistic macam huruf –V. Momoy rasa nih adalah sebab Momoy selalu posting entry pada masa yang tak sesuai. Sebab time ni tak tahu kaedah 'auto post'. Jadi banyak entry kuar 2 3 kali sehari dan tiada entry pada hari lain. Adess...



Minggu Ketiga

Ada peningkatan dari minggu sebelumnya. Dari statistic menunjukkan dah lebih 50 uv. Dan meningkat dari sehari ke sehari.

Bar chart = Tangga menaik. Yayy!



Pada minggu ni Momoy dah dapat BE yang pertama. Terima kasih En. Nuffnang yang memberi ‘Nokia C3 LB’ untuk menari-nari di blog Momoy. =)





Minggu Keempat

Peningkatan lebih 100 uv sehari tapi performance tak maintain. Haishh… selang seli naik-turun





Walaupun macam tu En. Nuffnang yang baik hati telah menambah 1 lagi BE. Sayang juga pada Momoy yer ^^





Minggu Kelima (sekarang)

Alhamdulillah… semakin ramai uv melebihi 200 sehari-hari tapi masih berselang-seli ngan 100 uv – yang menyebabkan tangga naik-turun seperti minggu ke-4

Hmm… Momoy kena lebih rajin belajar dari otai-otai cara untuk kekalkan atau up kan prestasi nih.


Paste statistic nih lagi ok kan dari bar chart ?

Pada blogger-blogger dan follower Momoy yang sentiasa visit, membaca entry, comment dan vote Momoy terima kasih dan teruskan menyokong blog ni yer. Love korang suma =). Muahh… 




Disebabkan undian masih berjalan, maka kempen tetap kempen. Kawan-kawan... sila vote blog Momoy yer. Vote No. 382


Untuk mengundi klik sini yer [klik SINI]. Jangan lupa untuk mengundi blog Momoy bagi kumpulan 10 No. 382 yer. Sayang kamu =)



14 Comments
Comments

14 tukang comment:

cik zaza said...

wahh!ok jugak tu.. =)

aibaks said...

wa.. 1st of all.. tahniah.. trafik meningkat tinggi.. lepas ni mesti tinggi lagi trafik tu..

pastu dapat BE dari nuffy.. hehe.. nice..

lastly.. aibaks vote gak utk momoy!

.::: Princess MOMOY :::. said...

@cik zaza
hehe...suma nya atas sokongan kawan-kawan...thx all

@aibaks
much thx dear. momoy really appreciate
rajin-rajin visit yer

z.u.n.a.i.d.a said...

congrat la yerr!!;-)

Kenzo@MrConteng said...

tahniah momoy! dah dpt BE~ UV pon meningkat... hihi.. vote momoy! 382!

vote 44! kenzo!

purplekyu^_^ said...

wahh...terrer btol...bru sebulan lebeh dah 2ratus lebeh follower...
bgusnyer^___^!
fighting!akk nuff sy jugak ye...
btw...cmne nk join bpm tu ek? :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ z.u.n.a.i.d.a
azuuu...jom sama-sama.
thx yer comment =)

@ Kenzo@MrConteng
thx too kenzo
selalu tolong momoy

@purplekyu
thx dear. hehe...
thx for comment yer
pasal bpm tu momoy bgth kat blog u
panjang lak citer nnt =)

keunggulan wanita said...

Bestnya Princess Momoy ada ramai visitor. Seriwangi taklah ramai tapi...seriwangi nak berterima kasih pada Nuffnang sbb bagi seriwang 3 BE dan 1 metered earning..okey ke tu?

caliph shuriken said...

congratz..
gambatte ^^

zuar said...

tahniah..banyak dah tu...teruskan usaha^_^

miyoshu212 said...

erkk..congrats momoy..cpt je dpt BE..miyo pon bru sbulan lebih la kot letak nuff wlpn dah sthn lbh ade blog..hehe...tp x dpt2 pon BE..:/

alienelliz said...

cepatnya dpt BE..hehe tahniah!!! =)

seriwangi said...

Princess MOMOY lagi banyak BE, seriwangi ciput je...org baru..trafik pun tak banyak.

ferry said...

tahniah momoy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!