NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, December 23, 2010

Comic-Fiesta 2010 Hangat!!



Momoy pernah cerita pasal Comic-Fiesta 2010 pada entry terawal Momoy kan [klik sini]. Pada Sabtu dan Ahad (18-19 Dec 2010) lepas berlangsung Comic-Fiesta 2010 di Time Square Hotel. Korang ada pergi tak ?!



Comic-Fiesta tahun ni juga hangat dan sangat-sangat laa sesak dengan orang ramai. Banyak activiti pada tahun ni. Booth pun banyak. Games dengan poster besar-besar pun nampak best!



Tapi penjualan comic/ manga/ anime tak pula Momoy nampak. Mungkin ada kat dalam hall tapi sebab Momoy tak masuk ke dalam dan lepak luar jer.



Ada jugak cosplay Hatsune Miku kegilaan Momoy dan dunia [Amazing Japan: Hatsune Miku 3D Live Concert]. Tapi gambar dalam camera kawan. Momoy upload later yer.



Korang mesti tak sabar nak tengok gambar-gambar time Comic-Fiesta 2010 ni kan ?! Dan sebab Momoy pun malas nak type panjang-panjang maka korang layankan aje laa gambar-gambar bawah nih.


























Apa pendapat korang Comic-Fiesta 2010. Gambar-gambar cosplay tahun lepas boleh korang lihat [kat sini] Yang mana lagi best ?



13 Comments
Comments

13 tukang comment:

Mohd Ballack said...

kool.. Nak jadi espada.. hehehe

caliph shuriken said...

geng naruto & bleach wajib ada kn, hikk...

Faizal n Fashitah said...

Bleh tahan cosplay dorang ni. Master Chief Halo Wars takde ke?

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Mohd Ballack
hehe...suma pun boleh dear ^^

@caliph shuriken
betul tu. macam2 ada cuma banyak sangat picture nanti. heheh...

@Faizal n Fashital
salam kenalan. Ada...tapi tak amik picture d'all

ferry said...

momoy..share la gambar lagi..hehe

Kenzo@MrConteng said...

alaaaa~~ lupa la...haritu target nak pegi! adesss...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ferry
yer...nanti momoy update. ada lagi tapi gambar kat camera kawan. momoy letak ni yang sempat snap guna HP =.=

@Kenzo@MrConteng
Aiseyy...ingatkan kenzo ingat. xpe..tahun depan ada lagi. hehe..

z.u.n.a.i.d.a said...

wah..comel2 blaker la emy!
bestnyer!

aki.tilu said...

aki knal dak yg pakai cosplay ulquirra tuh,..dia mmg kool! haha

fya zainal said...

bestnya hari tu nak p tapi i busy huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

@z.u.n.a.i.d.a
hoho...banyak lagi tau zue

@ aki.tilu
kawan aki yer

@ fya zainal
huhu....takpe dear . tahun depan ada lagi

tsaicoutic tranmorphersys said...

wewittt..cosplayer....cayalah...hope scene ni berkembng....

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ tsaicoutic tranmorphersys
minat cosplay juga ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!