NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Saturday, December 11, 2010

Jom VOTE BBPM No. 382 !!





Baru berjalan-jalan lepas buka web BPM tu, rupanya dah ramai blogger yang dah berapa lama start kempen. Meriah! Macam pilihan raya. Hehe... Pada yang tercalon, Momoy ucapkan tahniah dan jom berkempen bersama-sama.

Tarikh undi tu akan Momoy update nanti. Kawan-kawan, Momoy ingin meminta jasa baik dan sokongan korang untuk mengundi No. 382. Undian  bermula next week. Bagaimana nak mengundi? Momoy dah paste kan cara-cara kat bawah nih atau korang boleh juga klik SINI 


**************************************************************
**************************************************************

Cara-cara nya adalah:


1.  Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog  bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..


2. Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5. harap anda setuju..


3.  update :  keputusan undian peringkat kedua akan diumumkan dalam bentuk top 10, sempena tahun 2010..


4. Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog  anda..


5.  update :  gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..

********************************************************
********************************************************

Oleh sebab undian adalah dalam bentuk nombor blog so Momoy berharap korang dapat klik undi No. 382.  Klik No. 382 ! Klik No. 382 !  Klik! Klik! 
Kawan jangan lupa untuk undi No. 382 yer. Tarikh untuk vote akan Momoy Update.



Marilah ramai-ramai klik 
No. 382




P/s : Perlukah dimainkan lagu 'Mari mengundi? Hek..hek..hek...


UPDATE :
Masa Undian  13 Dec 7 pagi (ISNIN) hingga 17 Dec 7 pagi (JUMAAT)
13 Comments
Comments

13 tukang comment:

caliph shuriken said...

ok, on da way ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

Hehe... boleh vote start next week
jangan luper yer
thx support momoy =)

[ m I e h A ] said...

kita sama2 berkempen erk ..hehe..
mieha no 362 :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

Tu la... Jom-jom berkempen sama-sama
support kawan-kawan kiter yang lain jugak =)
Tak tau nak kempen camne. Sebab tak pernah jadi YB. hehe...

Nismo BluebirD said...

tumpang kempen....undi 382 dan undilah 361...kami akan bawa perubahan kepada semua blogers...kikiki^^

kay yea said...

gd luck to u~ :)

sy no.366 taw ~~

syazalina ridzuan said...

no.. 187!!! kump 5.. undi same2 yo..
peace..

Fiqah Alias said...

hehe..hai miss 382..!! hehe..fiqah dLm proses mengingat nombor rakan2 bLogger nie..sng ckit nk undi nnt kn.?? hee~ 382 kn..?? oyeh3..! chayok2..

micky eyqa said...

vote for me too k.. kte sme2 vote support dunia blog nie

Najwa Anuar ™ said...

good luck untuk bpm !
jgn lupa vote wa jgk tau. kumpulan 1 no 24 ^_^

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Nismo BluebirD
ketua kumpulanku'

@ kay yea
thx dear. jgn luper vote NO. 382 yer

@ syazalina ridzuan
okies dear. gud luck to u !

@ Fiqah Alias
thx Fiqah... really appreciate =)

@ micky eyqa
orait. Hidup dunia blog !

@Najwa Anuar
okies dear...gud luck too =)

KimiCnoL said...

1 vote untuk awak..
JOM UNDI SAYA PULAK =)
"1.Pilihan 9 No346"

miyoshu212 said...

jom pakat undi dan di undi..tgl link kt cni utk di 'undi'... ~.'

http://miyoshu.blogspot.com/2010/12/sape-join-blog-pilihan-malaysia-2010.html

gud luck...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!