NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, December 14, 2010

Student WAJIB Baca: How to Cheat in EXAM

Semasa Momoy melakukan lawatan ziarah di blog-blog (blogwalking laa...), ada dua perkara yang Momoy dapat kesan.


Pertama - Ramai blogger-blogger nih masih study lagi. Tak kira la student U ke, kolej ke, secondary ke dan primary school pun ada gak.


Kedua - Ada jugak di antara golongan students tu yang entry mereka berkenaan dengan exam dan result diaorang. Ada yang Momoy jumpa yang memang berani mati display terus result kantoi kurang cemerlang mereka. Hehe... Cool jer 


Jadi Momoy terpanggil untuk menolong golongan (students) ni.Momoy nak tolong korang ni tau. Seyes tau.


Momoy akan ajar korang How to Cheat in EXAM! Dan selepas video tu Momoy akan bagi lagi extra tips-tips yang berguna pada korang memang berniat nak meniru dalam exam. Jadi korang tolong beri perhatian dan ambil peluang yer... 


Tanpa buang masa Momoy mempersembahkan cara-cara bagaimana untuk korang menipu dalam exam.  


video



AMARAN : Momoy tak bertanggungjawab sama sekali akan tindakan kamikaze korang nih. Tindakan atas tanggungjawab korang sendiri yer... Haha...


Okay sekarang tips yang paling penting Momoy nak bagi satu jer iaitu...
study laa... berblog aje korang ni yer. Hehe...

Tapi kalau korang nak lulus tanpa perlu study, korang WAJIB...


Vote dan ajak kawan-kawan vote No. 382 di [SINI]





Momoy nak ucapkan terima kasih pada yang sudi vote Momoy. Bagi yang belum sila la vote No. 382 yer. Perjalanan masih jauh lagi...
Teruskan menyokong Momoy yer.



6 Comments
Comments

6 tukang comment:

iqbalhakimi said...

aish,..cik momoy ajar ilmu salah nie..hehe..xdelah..guro2..for fun keh..jom baca terbaru

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/12/manchester-united-menang-mereka-terus.html

kay yea said...

haha..dah bese bwk toyol neh..hee~~

N@SIQUE said...

hahaha~~toyol oh toyol~~

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ iqbalhakimi
hehe...itu pun cara tambahkan ilmu pengetahuan tau. hehe...

@ kay yea
hehe...besa jugak. bela 3 4 ekor. haha...

@ N@SIQUE
student lagi kan. selamat mencuba.
good luck for toyol eh silap for you

miyoshu212 said...

vote utk u..gud luck...!!

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ miyoshu212
much thx miyo ^^

To all...momoy ucapkan terima kasih atas sokongan korang
terus sokong momoy okay =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!