NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, December 7, 2010

Di TAG lagi...


Momoy dapat tag lagi. Kali ni oleh RAWR
Even dah pernah dapat tag nih dulu prince kais. Klik SINI...tapi sebagai tanda penghargaan dan terima kasih Momoy jawab juga. Thx banyak2 dear... 


Gambar hiasan ehsan Pak Cik Google =.=


Cuti-cuti macam nih boleh ler Momoy jawab tag.
Okay. Here we goooooo....




Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

Duit untuk Momoy bernafas kat bumi ALLAH nie...

Huh ! Momoy mmg jenis berterus terang =)



Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri ?

Roti Gardenia untuk breakfast pagi esok !


Di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?

X kisah pun kat maner2... Janji ada calon !

x penah terfikir tema2 nih... Tema aper pun x kisah yang penting hutang x keliling pinggang!!


Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Cinta ? Ingin mahu bercinta - DEWA (betul x nie...)



Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Selama cinta dalam hati -Ungu

Dan...
Selagi Momoy x jumpa orang len yang Momoy tergiler2 plak. Ahaks...


Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?

Selalu dating kat panggung wayang, jumpa kat paper and magazine jer. BF ku Donny Yen. Haha...

Dia lah yang Momoy tergiler-giler kan sekarang (x_O)'




Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?

in Malay - EH ! 

in English - CLEO
in Japan translated to Chinese - S-CAWAI
HIBA ! Hoho...


Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?

Disneyland | Korea | Japan

Sape2 yang nak sponsor sangat2 la dialu-alukan...


Pilih salah satu, peluk atau cium?

Ntah...2-2 boleh ? Seyes gatai nih...Haha...
Aper punya soalan daa...



Apakah nama penuh korang?
Haiss... biar ler rahsia - Dato' CT


Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
Errrr....

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
Donny Yen dan...Soul mate !!


Adakah korang basuh baju korang sendiri? 
Dulu memang ler basuh sendiri sekarang x lagi

Buat mende basuh sendiri kalau dah de TOS
Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang

Blog cantik | Owner blog lagi laa cantik | Dah tu rajin plak BW

benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
Dress2 Momoy yang cute2 tue =)
Laptop
Handset murah Momoy
Circle Lens Momoy
Barang2 make up o.O


lagu yang paling korang suka dan selalu dengar

The Time (Dirty Bit) - BEP
Dari Brilliant Green (JAPAN)
Sampai Syurga by FT
Tak bisa memilihmu - UNGU 
Lagu Maal Hijrah dari radio (hari nih tahun baru...) Salam Maal Hijrah...



Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?

3rd Sept. 

Atas katil jer...



5 orang blogger yang korang nk tag










T.H.E  E.N.D



3 Comments
Comments

3 tukang comment:

Luffy said...

maceh tag momoy..huhu...

caliph shuriken said...

arigatou sudi tag.. sy save dulu, bila dh siap nti bru inform awk ok ^^

ardinihumaira said...

siriyes dni pon tak suka dedahkan nama betul kat blog hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!