NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, December 14, 2010

BLOGWALKING SOFTWARE - Terbaik bagi Blogger yang AKTIF


Blogwalking Software New Version



Salam kawan-kawan.


Hari nie sedang Momoy BW, Momoy terjumpa blog jiwa kacau  yang sangat-sangat berguna bagi para blogger yang suka ber BW nih. 


Blog jiwa kacau nih sedang menjalankan blogwalking software yang memudahkan lagi blogger-blogger seperti kita untuk ber BW.
Kelebihan lain menggunakan blogwalking software nih Momoy paste dari blog jiwa kacau tersebut.


Kelebihan menggunakan blogwalking software nie adalah:
  1. Menjimatkan masa…
  2. Tidak melawat blog yang sama dalam masa yang terdekat…
  3. Meningkatkan traffik dengan lebih sistematik…
  4. Boleh membaca dan menkomen post mereka…
  5. Menjimatkan masa anda…
Kawan-kawan yang Momoy TAG :-


Kawan-kawan yang Momoy yang lain pun boleh join juga yer... Dialu-alukan serta. 

Korang boleh klik kat link yang Momoy dah highlight atau banner di sidebar yer =)






+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Undian BBPM masih berjalan lagi. Harap kawan-kawan tak berhenti dari terus support Momoy yer...

Terus undi No. 382 sekarang di SINI.


"Marilah Beramai-ramai Mengundi No. 382 !!"





Terima Kasih kawan-kawan
Sayang kamoo =)

6 Comments
Comments

6 tukang comment:

Liana Ryan said...

^^

DiaUmaiNiNaz said...

momoy..u happy i suka..:P

aki.tilu said...

BW sofware? cam best je

ferry said...

thanks tag ferry..hehe..nanti buat ya

mijieywardie said...

G da vote 382.. gud luck.. :P

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Liana Ryan
ello dak jepun ^^

@ DiaUmaiNiNaz
thx dear. semoga u hepi selalu yer dear

@ferry
okies dear

@ mijieywardie
thx dear.
momoy x dapat jejak u. why?
wanna say thx...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!