NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, December 15, 2010

Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI



Yayy ! Bro Ben ada entry untuk kempen BBPM. sape yang tak kenal bro Ben sila ketuk kepala sendiri yer.


Pasal kempen tu, Momoy pun nak join jugak... Much thx bro. Korang yang lain jom turut serta sama. Maklumat lanjut [klik sini]


Jom tengok apa syarat-syarat yang bro Ben tetapkan tu:-



  • Header BLOG BEN ASHAARI
    DONE bro. Dah Momoy letak =)


  • Tajuk : Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama  BEN ASHAARI
    DONE. Tajuk sama. Tapi kalau nak tambah 'yang baik hati' boleh ? Muahaha...


  • Kenapa anda sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA ?
    1. Sebab baru jer 5 minggu berblog maka tak dikenali ramai seperti blog-blog lain. So salah satu cara nak promote blog bro. Jawapan ikhlas dari Momoy. Huhu...btw, Thx untuk kawan-kawan yang support Momoy.
    2. Semangat nak join BPM ni bro.
    3. Ada kategori baru di BPM - nak jadi blogger terawal untuk sertai pencalonan untuk kategori baru nih =)
    4. Selain tu, Momoy nak up kan traffic di blog ni. Traffic Momoy macam tangga. Naik-turun-naik-turun jer. Hah! Lagi jawapan jujur Momoy tau kawan-kawan.


  • Kenapa anda rasa anda layak diundi ?
    1. Syarat-syarat untuk kategori BBPM tu cukup.
    2. Entry-entry agak menarik rasanya. (Haisshhh...macam puji diri)
    3. Blog nie friendly entry (untuk semua golongan) - students, young girl, job seekers dll.


  • Ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda
    Start create blog ni pada 8 November 2010. Hari nih genap 5 minggu =)


    Sebelum ni Momoy suka baca entri-entri di blog sape-sape pun. Tapi kalau blog tu best dan menarik, memang Momoy follow. Tapi cuma silent readers tanpa tinggalkan jejak kat shoutbox atau comment. Time tu asyik terfikir kenapa comment asyik reject jer. Rupanya Momoy x ada blog. So blog yang tak benarkan anymous (isk...camne eja nih) memang reject la jawabnya. 
    Start nak ada blog nih lepas baca entry pada blog justkhai.com. Tak ingat apa tajuk entry tu tapi betul-betul meninggalkan kesan =) Maka, hari tu juga start create blog.
    Nak create blog tapi banyak benda tak faham, tengok header and background pun pakai yang standard dari blogspot jer. Hehe...
    Maka, sape yang tolong ? Blogger yang baik hati ni la yang banyak membantu di awalnya -blog my heart draw a dream dan Sayap malam. Terima kasih =)
    Itu la serba sedikit pasal blog Momoy ni.

    - Sekian - 

    Pada bro Ben. Harapnya Momoy menepati syarat-syarat bro (even simple je ni).
    Dan korang jugak lagi sekali Momoy ajak jom join kempen bro Ben nih. Jom...jom...jom...

    Undian BBPM masih berjalan lagi. Harap kawan-kawan tak berhenti dari terus support Momoy yer...

    Terus undi No. 382 sekarang di SINI.


  • 8 Comments
    Comments

    8 tukang comment:

    seriwangi said...

    Seriwangi dah vote for you....selamat berjaya.

    Lis Amir said...

    dah click dah 382. gudluck!

    salam perkenalan :)

    Kenzo@MrConteng said...

    wahhhh! gud luck momoy~ kempen guna abg ben ... :D

    Oda Alill said...
    This comment has been removed by the author.
    Oda Alill said...

    dah vote princess momoy, boley tolong oda sekali tak??,smpi 20hb je ye..

    step 1- klik like page ni dulu http://www.facebook.com/pages/SINAR-RAUDAH/109422825764070

    step2- like pic ni plak.. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=165690590137293&set=a.162061687166850.30472.109422825764070
    tq..

    .::: Princess MOMOY :::. said...

    @Oda Alill
    thx dear. ok dear. momoy cuba buat ikut step tu =)

    Hydolarc said...

    erkk...name belog ai naik X_X

    .::: Princess MOMOY :::. said...

    @ Hydolarc
    heheh...tq dearslalu tolong =)

    kawan-kawan meh singgah kat blog en. Hydolarc nih

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Please don't forget to share this to your Friends!