NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, December 16, 2010

Tag Paling LAPAR !

Momoy dapat Tag lagi...
Thanks Tupaikaran sudi Tag Momoy !



Custom Birthday Card


Sebelum korang baca Tag ni...Momoy nasihatkan agar korang pegi makan dulu yer... Kalau korang dah kenyang jom baca!



1. Bagi 3 makanan yg korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
chocolate
kek coklat
kenny gojes. haha...

2.Dua jenis air apa yg korang paling suker?
Air coklat
Air suam

3.Which type of food yg korang prefer,pilih 3... malay,chinese,japanese,westren,italian,mexican,arabian?
Malay, Chinese, Western

4.Apa makanan yg korang paling expert masak?dlm kata lain,xyah tgk resepi tp at the same time bila org lain rasa,org akan kata 'wah!gila sedap'
Masak lemak cili api 
Sambal tumis
Asam pedas keladi Kedah
Asam pedas pari Johor

5.Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
RM 50 untuk sekali makan ok lagi bagi Momoy if okay, sedap dan kena selera

6.Beri nama restorant favourite. Apa makanan kt situ yg paling sedap?
Suma tempat boleh kedarah adalah sedap bagi Momoy.
Hmmmm...Dah lama x balik rumah. Tak ingat sudah nama restoran selalu lepak

7.Ayam,kambing,lembu,itik,burung puyoh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak.mana satu yg korang suker?klu korang ada suke yg lain aku xlist,bgtau je la.
Ayam dan daging jer...

8.Restorant/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda?dan mkn/minum apa?klu korang ingat la kan?
Alamak...berapa tahun punya kisah...tarak ingat lagi laa dear...

9.Apa makanan yg selalu remind korang trhadap pasangan korang? Kenapa?
Herbal spaghetti dan rendang daging... sebab itu makanan paling sedap dia masak!

10.Klu pegi umah orang,korang brharap org tue hidang apa?
Tak kisah. Janji boleh makan.

11.Makanan yg korang mmg xblh nk telan langsung.samada x sedap/tekak korang dh kembang.
Ikan yang murah-murah. Hehehe... 

12.Menu raya yg paling disukai.
Nasi himpit laa. Bessstttt...

13. Jajan/cekedes favourite?
Cadbury !

14.Beri 2 makanan yg emak korang masak yg korang suka?
Laksa Penang 
Ayam masak hitam manis Chef Wan

15.Makanan paling pedas yg korang mkn.sapa masak?
Sambal sotong

16.Korang klu jumpa org yg TAG ni,apa agaknya korang nk hidang/belanja?
Tak boleh tanya dia, nanti demand. Apa ada bagi jer...

17.Sila TAG 5 0rg & paksa mereka buat Tag ini?
Tamo paksa tapi buat la kalau berkesempatan.
Tag ni Momoy nak bagi blogger yang baru Momoy kenal. Mereka yang sangat bertuah tue:-





Dah siap! Lapar tak ? Hehe...jangan kata Momoy tak pesan yer...
Momoy lapar jawab tag ni so nak gi mamam nih. Sape mau ikut bayar sendiri jommm...Wahaha...




Pesanan Penaja





Bagi yang belum undi No. 382 , sila vote 
No. 382 sekarang di SINI


"Marilah Beramai-ramai Mengundi No. 382 !!"


9 Comments
Comments

9 tukang comment:

♥khairunnisa ar alhan♥ said...

gud luck ye utk bpm nieyh...

ANATI SOKI said...

ok.. anat vote k :) hehhehehe... gudluck

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ ♥khairunnisa ar alhan♥
thx u my dear sebab support momoy =)

@ANATI SOKI
thx ti kamu juga dear =)

Amy Syaquena said...

As'salam..

Good luck ye untuk BPM nie...

z.u.n.a.i.d.a said...

mOmOy..homework udah diberesin..thank ya for e TAG..;-)

http://aderkukisah.blogspot.com/2010/12/tag-paling-lapar-momoy-kata.html

ANATI SOKI said...

hehehe.. sesapa yg tgh lapo.. adalah diberi amaran jgn baca tag ni.. sbb bile habis baca he. confirm terliur.. hehehe

Oda Alill said...

hahaha...ter tag la plak!! nnt oda cuba k..tq

sblm tu please vote untuk anak oda yek..

step 1-
sinar raudah

step 2-
klick sini

tq

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Amy Syaquena
Amin. thx dear =)

@ z.u.n.a.i.d.a
orait ...bagus betul. sepantas kilat

@ ANATI SOKI
betul tue. momoy biler jawab adehh...tak menahan. asyik ingat benda makan jer. hehe...

@ Oda Alill
ok dear.
momoy dah follow instruction tu

ferry said...

@momoy

lapar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!