NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, December 29, 2010

Siapa Blogger Yang Paling STYLIST ?

Korang tahu siapakah blogger yang paling stylist? Korang percaya tak kalau Momoy katakan blog Momoy ni stylist? Tak percaya? 


Tetapi adalah lebih baik korang terima saja hakikat tu biarpun hidung berdarah. Kerana Momoy dapat Stylish Blogger Award from himmy 

Thx my dear =)

Sekarang sudah percaya... Ok tunggu jap kawan-kawan. Momoy nak naik stage amik award jap. Muahaha...





Dan soalan-soalannya adalah:

1) Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.

Dear himmy... biar pun blog Momoy tak stylist tapi much thx sudi bagi Momoy Stylish Blogger Award ni =) 
Juga terima kasih kerana rajin datang visit here. Ngee ^^

2. Share 8 facts about yourself.

Huih...banyak gak tu. Benda apa Momoy nak cerita ni. Aaa...
- Breakfast nasi lemak adalah wajib setiap hari kecuali Jumaat roti canai.
- Momoy heart green tapi only a few jer kaler tu. Muahaha...
- Suka heels tapi tak ada banyak chance nak pakai. Adehh... 
- Vintage? Sorry. Not my style. 
- Bila awal bulan akan menjadi histeria kalau tak dapat CLEO dan EH! issue baru.
- Tension sangat kalau internet slow | buat hal | takde signal
- Momoy suka semua makanan/ minuman yang bercoklat. Yummy!
- Suka sangat dengan pantai dan laut tapi tak pandai berenang =)
- Fave author Momoy : Ramlee Awang Mursyid
- Tak suka karaoke yer. So korang tak payah la ajak Momoy g uji bakat AF ke segala (ada ke orang nak ajak? Muahaha...)


Aik...terlebih satu sudah =) 
3. Give this award to the other bloggers who deserve it.


Wokeh... Momoy nak beri kepada blogger-blogger baru. Mereka yang stylist itu adalah:


Bro Framestone
Syira a.k.a Sepatu Hijau
Odahone
Biarkan Mereka Berdua Berbicara
Isteri Abang Manis

Soalan dah jawab. Award pun dah amik awal-awal lagi kat stage. Dan korang yang nak autograph boleh beratur yer. Haha...

11 Comments
Comments

11 tukang comment:

aNnE said...

stylo...peewitt...haha

.::: Princess MOMOY :::. said...

heheh...stylist laa sangat

MazHaR!! said...

tahniah2...
memang stylish sbb cursor warna warni...
hehe


Entri Terbaru
Peristiwa Sepanjang 2010

Video terbaru
Fast & Furious 5 : Fast 5

Odah+One = OdahOne said...

tahniah momoy...gempak stylo kau mmg da'bom!

thanx a lot! terharunya i dpt award new blogger yg stylist! (lompat2 sambil tumbuk2 bahu org sblh...nak pantunlah;

Harimau mati tertelan gigi
Susah-susah jeklah cik momoy ni

hoho...(gelak santa claus)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Mazhar
hehe...thx sudi comment yer

@OdahOne
hehe...siap berpantun lagi
tak dapat nak beli tak pandai

syira aka sepatu hijau said...

salam


lorl syira pun dapat ek...

hehehe


suka 2...


tqvm yang :)

Odah+One = OdahOne said...

dah siap certificate penerimaan award...

mehlah baca...

http://odahone.blogspot.com/2010/12/stylist-blogger-award-from-princess.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ syira aka sepatu hijau
sama-sama
mesti ada. hehe...

@ Odah+One = OdahOne
thx sudi jawab
terbaek la dear =)

Liquid said...

nasik lemak pg2 memang shedapp...

heaven jek mkn hee

Odah+One = OdahOne said...

nah momoy linknya...sory momoy stand 4 what?

nak tmpg jerit kt sini...msia boleh 365x!!! mng gak akhirnya

http://sembanghari2.blogspot.com/2010/12/giveaway-pertama-blog-sembang-hari2.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Liquid
tu la...paling suka nasi lemak kerang. waaa...

@ Odah+One = OdahOne
yeah... momoy pun rasa best tu tak hilang lagi nih. heheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!