NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, December 7, 2010

Jom pergi Digi K-Pop Live Concert di Malaysia

Korang addict tak dengan lagu-lagu group-group penyanyi dari Korea atau lebih dikenali sebagai K-POP ?!


Yayy ! Ader berita baik... Momoy nak ajak korang pergi ke Digi K-POP Live Concert yang akan diadakan kat Malaysia nih. 


Dan syarikat telekomunikasi dengan tagline - 'Ku bersamamu' dan trademark orang kuning nyer tue....DIGI yang akan organize concert tersebut.



Artis-artis Korea yang akan hadir tue ialah:





Wahhh...G.Na pun ader! Ini dah best nie... Jom ramai-ramai g Digi K-Pop Live Concert nih. Info pasal nih korang klik SINI  atau banner concert kat atas tadi.


http://www.churpchurp.com//share/digi-livekpop
7 Comments
Comments

7 tukang comment:

sekamar rindu said...

salam.....


boleh pergi ni....saya layan juga atris2 dari korea ni...

hehe..

Luffy said...

jom pergi sesame momoy..^^

Liquid said...

nak pegiiii.... hee

hazwani yusof said...

waaaa. super junior tak da ka? :D

Afiefah Safieni said...

momoy bawa la saya...

AiMaN said...

selepas cara periksa "dara"..skrg petua periksa "teruna"...jom la tengok..cucu lelaki jgn marah ye..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/12/petua-mengenali-teruna-part-1.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

@sekamar rindu
hehe...jom pegi
jangan luper marking dalam kalendar

@Luffy
jommm...

@Liquid
jom ajak kawan2 ramai-ramai

@hazwani yusof
x de plak...nanti momoy jemput dia. ngee~~

@Afiefah Shafieni
Hmm...boleh jer. bawa sampai ke pintu masuk

@Aiman
Haaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!