NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, December 9, 2010

New Profile Facebook [FB] - Korang Suka ?



Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh !


Pertama sekali korang ada Facebook ? Korang tahu cerita terbaru tentang Facebook ? Apa yang Momoy nak cerita hari ialah pasal new profile Facebook [FB]...


Dear Momoy pinjam jap ye ^^


Sebenarnya Momoy dah perasan sejak 2 ke 3 ari ni yang FB dah buat new profile. Tapi time tu tak la rasa nak buat entry pasal issue tu. 


Cuma...bila Momoy nak send message ke wall kawan-kawan Momoy agak stress juga sebab mencari benda alah tu tak jumpa-jumpa. Aiseyyy... 


Pada mereka yang nak klik "Get the new profile", korang memang tak dapat nak patah balik. So, fikir masak-masak either nak guna new profile facebook tu atau tidak yer...


P/s : Suka FB yang asal ^^



19 Comments
Comments

19 tukang comment:

Fiqah Alias said...

haaa~ yang nie ramai sgt dh yg komen...mmg truk sungguh ehh..?? fiqah xtau pasaL fb2 nie coz fiqah dh 2 bulan deactivate fb nie...ish3...spatutnye klo nk wat baru,kne bertambah baik la kn..tapi itulaa..ramai plak yg komen n x puas hati...

hazwani yusof said...

layout yang terbaru ni, tak menarik dan tak kemas. yang lama lagi baik :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Fiqah Alias
tu la letih momoy mencari-cari...terkial-kial

@hazwani yusof
betul...nampak x kemas sgt

ferry said...

bentuk new profile camne? tak biasa bkk fb lah

DiaUmaiNiNaz said...

owh ..FB is new for me...by the way salam kenal dr Dinaz..ketinggalan keretapi aku ni...heee.

aisya said...

profile fb yg baru sangat serabut.. x suke.. huhu

Kenzo@MrConteng said...

huhu...kesian momoy~ kenzo punya xtkar lagi~ hihi

famy koh said...

haha..nak tukar semule x?
sng jer.. bkak account setting,
tekan deactivate account..
click kt its temporary,i'll be back..
then tekan laa deactivate tu..clear semua browser history, log in semula lpas 5 minit..

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ferry
betul tu
tension plak biler tgk ader member yg pakai .bukan momoy...hehe..

@ DiaUmaiNiNaz
salam dear. sama la momoy. sekarang dah active sgt FB nih

@aisya
Momoy pun sama. suka yang asal

@Kenzo@MrConteng
actually Momoy nyer FB still ayng sama dear. tu citer pasal entry kawan. =)

@famy koh
thx dear...leh la bgth member yang nak tukar semula

@

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

adehhh~~~pening jugak fb baru ni~~~huhuhu

iqbalhakimi said...

fb baru taaaaaaakkk best! huhu

edi_fm32 said...

de y ckp fb baru ni rumit ckit.kwn sy ambil masa 1ari tk ssuaikan dri ng fb baru

.::: Princess MOMOY :::. said...

@L@g3nd@ buD@k N@k@L
tukar balik ke lama dear

@ iqbalhakimi
betul tu

@edi_fm32
bukan diaorang yang guna tu jer yang pening
kiter yang tgk nih pun pening nbiler nak shout kat wall diaorang

fahiraferra said...

yup sgt tak besh..tapi boleh g yang lame dgn deactivate acc for few hours and dapat yg lame balek :)

♥myida♥ said...

huhu..dah terlepas klik..menyesal..:{

BUNGA said...

salam..
fb yang baru ni tak best..
berserabut.. sakit mata dibuatnya ..
ingatkan lah boleh kembali ke asal... menyesal tukar..

Amirrah Zawani said...

fb mmg dari dulu selalu tukar2..
btw, i tak perasan pun sbb skrg dh jarang on fb.. asyik dengan blog je ;)

himmy said...

mmg tak besh eyh yg new profile nye? nak try wat actually tp xde mse... so, better yg lme eyh?

Anonymous said...

This really solved my problem, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!