NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, March 2, 2011

Identiti




Salam kawan-kawan dan blogger tersayang.


Setelah punya blog dan jika ada berkesempatan Momoy blogwalking untuk hilangkan stress. Oh ya! Terima kasih pada korang yang sudi singgah di blog Momoy ini ya. Sebab rajin singgah, Momoy nak bagi hadiah ni. Korang nak ? Klik saja di [sini] =)


Haha… Siap mengumpan suruh korang join GA tu sebenarnya. Apa pun. Momoy sayang korang semua. Terima kasih korang. Berundur selangkah kebelakang. Saat Momoy punya blog. Saat bergelar blogger. Ada pasang impian mahu jadi blogger yang active. Rajin update blog. Konon. Sekarang labah-labah tunggu masa je nak buat sarang. Huhu…


Sebenarnya kawan-kawan, Momoy sedikit frust. Kerana sehingga sekarang Momoy masih tidak punya identiti Momoy sendiri. Maksud Momoy identiti blog Momoy. Ada Momoy kisah ? Momoy kisah. Sebab dengan identiti itulah yang membezakan antara blogger Abu dengan blogger Ali.


Dan Momoy mencari-cari identiti itu… Doakan Momoy ya kawan-kawan.

P/s: Fikir nak letak gambar apa untuk entry ini...

11 Comments
Comments

11 tukang comment:

Mia Liana said...

relax lah.. nanti lama2 jumpa juga identiti tu... :)

mamawana said...

mwana pun tak tahu identitia blog mwana sendiri....heeee.. apa uniknya blog mwana dgn blog teman2 yg semua lebih advance...

akuwanblur90 said...

saya suka blog nie... knp?? ntah la.. ada magnet.. magnet itu hasil dr identiti.. kn kn.. :)

caliph shuriken said...

jgn riso.. identiti tu pasti datang nti ^^

latest en3: ~ the law of attraction ~

S.3.V.3.N said...

identiti tu apa ek??hehe.

EB said...

Suatu masa nnti..

Amy Syaquena said...

take ur time nanti jumpa la identiti tue...

p/s: jemput join contest sinar raudah

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/03/contest-resepi-pilihan-sinar-raudah.html

Izamir Ridzwan said...

blog personal lg best

P0polita said...

popolita pun same.. chill je momoy.. hehe..


Header baru, jom ushar!

Hydolarc said...

chumil..xpe slowly..identiti tu dtg sendiri nanti,kita pun x sedar...huhuhu..

akugumbira & riang-riang said...

unik kan blog anda ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!