NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Sunday, March 20, 2011

1st GA Momoy Follower Mama Tomell


Salam kawan-kawan. Dah lama tak buat GA. GA kali ni Momoy di tag oleh dear raudhah ^^ thanks dear.




Keterangan lanjut dan syarat-syarat klik banner penganjur belog mama tomel.
3 orang mangsa tag:
8 Comments
Comments

8 tukang comment:

Ayie said...

Tumpang tanya.. entry amende nih..?? GA..?? Bunyi mcm best..

*sori, newbie lagi.. sumpah tak taw pape.. hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh marilah join
cuma klik link tu untuk lihat syarat-syarat oleh penganjur

GA = giveaway dear
GA tu dibuat saja-saja untuk memeriahkan lagi dunia blog =)

Odah + One = OdahOne said...

thanx MOMOY...OdahOne bru saja join!

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Odah + One = OdahOne
sama-sama dear ^^
good luck pada kita
hihi...

raudhah said...

salam momoy..masih tak terlewat sebenarnya...anda boleh cuba yg ini.

Saya akan masukkan tetapi utk kes ke2, yg mana, anda perlu memasukkan blog saya ke dalam bloglist awk terlebih dhlu sebelum saya memasukkan blog anda ke dlm senarai bloglist saya. beritahu saya andainya anda tlh berbuat demikian ok.
[mohon untuk folo saya dulu sebelum sertai k] Tq sayang =)

NOOR FATIN said...

gudluck momoy!

kalau nak join bloglist sy, gtau la ;)

CIK TOM said...

good luck momoy sayam!

..m@m@ T0meLL.. said...

slm
m@m@ t0meLL dtg cek
sume ok n tq join
sbg balasan dh folo u back n klik 1hb utk kamoo :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!