NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, November 24, 2010

Rashidah, Qasidah, jalan dahhh...

Pernah lihat ???


Kalau korang nak tahu...nie laa kueh tradisional Negeri Terengganu- kueh Qasidah. Momoy baru jer merasa kueh nih time mamam2 tadi. Macam menarik dan sedap so snap2.

Nampak simple jer...cuma hiasan bawang2 jer kat atas tue...tapi berlemak dan sedap ler...
Two thumbs up !! Oh ! Qasidah ... Jatuh cinta lagi.




Sebab kueh Qasidah mak cik Saodah (nama pun lebih2 kurang jer) sedap, maka Momoy tolong pomot free. Haha...

6 Comments
Comments

6 tukang comment:

IEKAH MOKRI said...

tengok pun dah rse sedap

Vintage Rose said...

qashidah??x pernah dgr pon..xde kt sbh la..momoy bak kirim sket tuk sye!!hihihi

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Iekah Mokri - dtg tganu wajib try !

@ Vintage Rose - okies dear...nanti Momoy pos skali ngan mak cik Saodah tu. =)

bungakuning . said...

tengok macam sedap je , tapi saya tak pernah rasa pungg . hehe

Far8 budak baik said...

mcm pelik je name kuih tu
hai hai kuih qasidahh..lama dah
ambe dok ganu dop rajin jumpe pum =P

.::: Princess MOMOY :::. said...

@bungakuning
patut try tau...memang best

@Far8 budak baik
momoy pun baru jumpa
kuih nih da bentuk macam2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!