NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Monday, November 22, 2010

1st AWARD received


Yayy ! Dengan x disangka-sangka Momoy dapat award dari cik it's tilu yang comey even baru jer masuk dunia blogging nih ^^ hee...
time kaceh cik tilu dan org yang create award nih...
Inilah award yang diberi oleh cik tilu 
tadaaa....

Dan ader sket assignment yang perlu Momoy buat

1. Berikan nickname untuk saya .
Momoy
2. Ucapan untuk pemberikan award ini .
cik tilu...much thx for d' award yer...
3. Berikan 6 fav artis/singer/group yang korang minat .
Azlan and The Typewriter
The Brilliant Green
Coldplay
Paramore
Mizz Nina
Girl Generation
4. Tag award nie kepada 10 orang blogger/follower .

Dah selesai pun assignment tu
dan
Momoy pun dah tag pun pada 10 blogger =)

Well done blogger !


2 Comments
Comments

2 tukang comment:

aki.tilu said...

huhu~ br je bjinak2 ngan blog,.. :)

Hydolarc said...

jap ek nak post gak nih :D:D:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!