NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, November 9, 2010

Do u hate your ex ?

Do u hate your ex ? Haa...aper perasaan korang biler baca entri nie ? Cuba korang tanya pada diri sendiri...dan sendiri juga ler yang menjawab. Adakah korang....

~ Ya !!! Benci teramat sangat
~ Urmm...tak benci tapi... saya dah x suka si dia lagi
~ Tak. We all tetap berkawan
~ Tak. Sebab...saya masih sukakan dia

Then, does your ex hate u ??
~ Ya !! Dia benci giler kat saya (T_T)
~ Ntah ler...sbb we don't keep contact anymore
~ Tak. We all tetap berkawan
~ Tak.He/she is still after me !

Camne tu ? Momoy penah dengar orang berkata...semakin sayang kita pada seseorang tu, semakin benci kita padanya biler break down. Ntah laa...tapi rasanyer ada betul kot. Kalau x, xkan la orang nak berkata....
Tapi lebih baik terima ngan hati yang terbuka...redha...terima ketentuan dariNYA...Insyallah...kita dapat yang lebih baik lagi. Amin...


2 Comments
Comments

2 tukang comment:

Faizal said...

My relation with my ex still good as a normal friend.No reason to hate each other rite?Everybody doing mistakes.

.::: Princess MOMOY :::. said...

The best way...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!