NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Tuesday, April 12, 2011

Princess | Relevan lagi ke?




Salam kawan-kawan tersayang.

Penggunaan princess sebagai nama belog Momoy sesuai  ke tidak kawan-kawan? Oh. Tiba-tiba merasakan diri ini amat matang seketika. Ketika blogwalking, rata-rata Momoy jumpa memang ramai blogger muda yang gunakan ‘princess’ sebagai nama belog mereka. Tiba-tiba Momoy rasa sangat-sangat la tidak sesuai dengan Momoy yang kurang muda ini. Mahu saja Momoy kumpul kesemua mereka yang muda-muda ini dan ikat di tiang signboard tepi jalan. Jeles. 


Princess- Google


Satu lagi yang Momoy perhatikan kesemua ‘princess’ itu menggunakan warna pink bagai background atau theme bagi blog masing-masing. Blog Momoy? Kena bawa torchlight sebab gelap gelita.


Apakah Momoy harus bertukar kepada Queen Momoy? Waa… sedihnya. Itu la semasa buat blog tak pernah fikirkan hal ni. Aiseyy… tittle princess tu lagi 2 tahun lagi memang dah tak sesuai ngan Momoy. Urm… sad (T_T)


Aiseyy… kena tukar ke ni. Fikir dulu. Apa pandangan korang?

16 Comments
Comments

16 tukang comment:

ardinihumaira said...

hehe warna pape pun okay dear

Miecyber said...

Okay ja...

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

A retarded kitty said...

princee lagi comel

Budak Chomot said...

OK jelah Momoy :)

EB said...

Mmm.. kalau diukur dr segi kematangan EB semakin merasakan x sesuai.. Bukan bermakna langsung x blh.. Tp EB rasakan ada baiknya mencuba sesuatu yg baru.. Yg lebih sesuai mengikut peredaran zaman..
Kenapa ada HIJRAH?
Mesti ada sebabnyakn..
Just my opinion...

NuReLLe said...

ehh..kamek rasa ok seswai jak kitak ngn 'princess' ya..sik payah jak tukar bahh..:)

juanita said...

JOm join

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

daylachan said...

okey je princess momoy...lg cute;)

Ayie said...

matang bukan dari segi penampilan tapi matang dari segi cara berfikir.. tu lebih baik.. hahaha

Ayie said...

Moh le usha entry teman nih haa..
Sakit Kerana Nak Cantik
Apabila Mat Indon Naik Bosan
Komen Saya Terhadap Pengomen yang Saya Jumpa

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ ardinihumaira
@ Miecyber
thx 4 ur opinion my dear

@ A retarded kitty
princee? apa makna nya tu dear
sound cute jugak =)

@ Budak Chomot
thx comment dear

@EB
thx. yela. dulu tak terfikir pun hal nih
sebab nak guna momoy jer

@ NuReLLe
oh thx ktk sudi comment entry mek tok
gago juak asak sebab dlok ya sik pernah mikir benda ya
kinek tok polah mek penin alu

@juanita
join apa dear. link tu ker.

@ daylachan
hihi...sbb dah tua

@Ayie
thx ayie sudi comment

... said...

as salam..

huhu..tak perlu tukar. dah ok ;)
cari pun senang je. taip momoy kat internet, dah keluar. hoho~

infoShare :

Cecacing Mata Loa-Loa Afrika, Rakyat Malaysia Boleh..

trafik blogger atau trafik pahala?

decrewz said...

X perlu tukar sebab ianya trademark.. Sebut je princes, org akan terbayangkan momoy dulu, kemudian, barulah yang lain2..he3

Mia Liana said...

terpulang kepada sis moy nak macamana. this is your own blog. jangan terlalu membandingkan dengan orang lain. kita ada identiti sendiri.

princess pun ok...

caliph shuriken said...

sy ok jaa dear ^^

latest en3: cara kesan laman web palsu

shark said...

pakai je apa2...
tetap ada org singgah..
yg penting kita enjoy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!