NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Monday, April 11, 2011

Ada Apa Dengan Melin?




Salam kawan-kawan tersayang.

Melin... Melin... Melin... Melin... Melin... Melin... Melin... Melin... Melin... Melin... Melin... 


Siapa itu Melin? Siapa Melin? Korang kenal? Biarpun menggelarkan diri beliau budak chomot tapi pada penilaian mata besar Momoy ni Melin tak nampak comot sebab tak ada hingus meleleh masuk dalam mulut. Eeeuww... 



Melin - Tak ada hingus pun?


Manis dan sweet je kan si Melin ni. Kalau nak kenal boleh ke blog comel Melin ni (http://melinmelin.blogspot.comTapi kenapa dengan Melin ni? Ada apa dengan Melin? Tak ada apa-apa pun cuma si comel Melin ni sedang buat bloglist untuk blog dia.


Momoy pernah terfikir nak buat bloglist. Tapi disebabkan busy maka hasrat tu terpaksa di hold dulu. Maaf cikgu Bahasa Melayu. Since tak sempat nak buat bloglist untuk blog sendiri dan dijemput oleh blogger Melin, Momoy senang hati nak join. Tarik tangan blogger ayie untuk join sama. Maklumat lanjut klik banner bawah ni.





P/s: Kalau Momoy buat bloglist ada yang sudi join tak?

6 Comments
Comments

6 tukang comment:

ardinihumaira said...

dni pon pk nak wat bloglist gak ni sebab yang hari tu dah hancusss uwaaaaa :'(

Ayie said...

bloglist tuh mcm mana plak..?? mcm segmen kah..??

CGG said...

a'ah..
camne?

Budak Chomot said...

Hehe. Chomot jelah Momoy, mane ade chomel.

Btw, thanks sudi join :)

Miecyber said...

Nak..nak nak...

Tandas segera

Ayie said...

maka teman pun ter'join la pulak haha.. nantikan kemunculan entry tuh.. MUAHAHAHA

Moh le usha entry teman nih haa..
Komen Saye Terhadap Pengomen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!