NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Sunday, June 12, 2011

PIALA FA 2011 MALAYSIA | Akhirnya Terengganu Juara



Tamat sudah perlawanan akhir Piala FA 2011 pada 11 June 2011 semalam di Stadium Nasional Bukit Jalil. Keputusan Terengganu vs Kelantan 2-1. Tahniah Terengganu sebab dapat menjulang Piala FA buat kali kedua. Final ni baru rasa puas hati. Mungkin sebab Kelantan over confident sebab dapat belasah Terengganu 3-0 hari tu. 




Tiket Liga Malaysia




Tapi macam biasa la kalau team Pantai Timur yang bermain, stadium sedikit tercemar dengan insiden dan sikap kurang cerdik penyokong-penyokong. Asyik nak bergaduh saja sampaikan perlawanan tu terhenti selama 5 minit. Susahnya kurang semangat kesukanan atau terlebih semangat ni. Tapi Momoy tunggu kalau-kalau ada special announcement Terengganu cuti ke apa ke tapi hampeh. Kelantan pula yang dapat cuti hari ni. Adoi...Mat Said ni. 





Yang tak tengok boleh layan video gol perlawanan akhir piala FA Kelantan VS Terengganu di SINI. Ulasan dan rentetan lengkap peristiwa setiap minit boleh baca di belog zikrihusaini. Bagus, lengkap dan teperinci tulisan blogger ni. Apa-apa pun syabas Terengganu. Oh. Momoy dah jadi orang sini la. Haha...




P/s: Apex (Khairul Fahmi) juga yang comel =)



9 Comments
Comments

9 tukang comment:

Odah + One = OdahOne said...

tahniah ganu nelang!...sukalah MOMOY ek...hoho...menang gak akhirnya dgn musuh berjiran...congratz...smlm dieorg main bsmgt

ALAHAI SI MERAH...ALAHAI SI HITAM PUTIH...

.::: Princess MOMOY :::. said...

2-2 main dengan bagus. cuma kesian sikit kat kelantan sebab tolong sumbat gol. hihi...

Miecyber said...

Tahniah Ganung...

zionis cipta gempa hapus al-Aqsa

yatie Awang said...

betul tu..sukanya ganu menang...

cuti tu nanti dirakum sekali ngan kemenangan sukan sukma kut...mesti ada cutilah

Khairy said...

yeah..penyu meanang. Respect la kat penyu...huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Miecyber
hihi...even keje kat ganu tapi Momoy celeb juga la =)

@ yatie Awang
mungkin juga kan.
sebab sukma tganu masih dalam carta paling tinggi setakat ni
susah nak gugat tu

@ Khairy
tu la. dah ada peningkatan dalam bola sepak kita

Siti Aziz said...

hahhahaha...budak2 sekolah paling semangat tunggu umum cuti.. tapi hampeh.. ha3...

NUR AIN AZMAN said...

congrats ganu !

:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Siti Aziz
momoy pun tunggu juga
budak2 sekolah tak tunggu sanagt kot
sebab baru sanagt cuti kan 2 minggu hari tu

@ NUR AIN AZMAN
yeah. syabas la tganu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!