NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, June 22, 2011

My Red Hot Chilli from Agape Boutique!




Salam kawan-kawan.

Nak review stuff buat kali pertama. Yeah... Parcel yang ditunggu-tunggu selama 2 weeks akhirnya tiba. Oh. Momoy memang online shopper semenjak bekerja di Terengganu ni. Item yang terbaru Momoy beli secara talian (online) nak show off kat korang ialah red hot chilli killer shoes yang dah lama Momoy cari. Akhirnya jumpa juga semua criteria yang Momoy mahu. Haha...









Inilah dia parcel buat Momoy tak sabar nak tunggu habis kerja. Urmm... semua parcel memang Momoy gunakan alamat office.




Left: Gambar dari Agape Boutique | Right: Mine =)



Apa yang Momoy cari? Ketinggian sempurna | Kaler merah cili |design peep-toe yang tidak terlalu luas | Wooden heels yang cantik dan stabil |Kemas dan berkualiti.








Kenapa? Untuk pengetahuan korang, kaler merah cili sudah cukup untuk menarik perhatian orang. Peep-toe dapat membias tubuh kita menjadi lebih tinggi. Tapi pastikan hanya nampak 2 jari sahaja untuk cantik. Dan ketinggian heels (tumit tinggi) yang sesuai dapat memberi effect sexy pada tubuh. Hihi...


Kesimpulannya, Momoy sangat-sangat berpuas hati. Walaupun pada mulanya terkejut sangat-sangat tengok feet chart. Gila besar. Tapi just follow instruction yang diberi dan saiz muat padan dengan Momoy. Exactly sama dengan gambar =) Dan pastinya Momoy akan borong kasut kali ini di blogshop tersebut.

P/s: Lagi kasut dari Agape dengan KLIK SINI



10 Comments
Comments

10 tukang comment:

Scarlett O'Hara said...

Ala.... dah lama tak pakai kasut tinggi.

caliph shuriken said...

x sangka ramai jgak on9 shopping kt butik ni ^^

latest en3: wordless wednesday: artwork

EMMY said...

@Scarlett O'Hara
la yeke dear.
momoy ni kerja pakai safety shoes
so cuma time hang out ngan kengkawan je la dapat jadi ladies =)

@caliph shuriken
on9 shop tu momoy baru je 1st time
tapi ok jugak stuff nya

De Mois said...

sekarang ni punya style, online je. apapun boleh..huhu

Menarik di SuaraSendiri
Pengulas sukan buat hal

prince kais said...

brapa inch ni????

EMMY said...

@ De Mois
hihi...yela...nak cari barang yang pelik pun mudah dan murah sket
cuma kena banyak selidik dan hati2

@Prince Kais
wahhh...lama nya tak online PK
rindunya...ingatkan dah tak ada

Mama Gee said...

wahh berani ya momoy beli kasut online...
sis dh serik..pernah sekali beli...ingatkan muat..tp terkecik plak...kenalah jual kt org lain pulak..
tp kasut merah tu mmg meletoppp lah :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

@Mama Gee
MOmoy kalau nak beli apa2 benda pun secara online mesti email / SMS inquiry tu banyak giler pada owner. sampai momoy puas hati.
tak salah pun =)
tapi memang cantik kasut tu =)

kyo said...

sejak jumpa blog momoy ni..byk benda menerik yg org jumpa.. baca entry pasal ni..org pon dh tergoda.. kena order jugak ni..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...blog sis pun best juga
thx sis sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!