NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Wednesday, May 25, 2011

Mc Donald's Promo | Buy 1, Get 1 FREE Mc Chicken ! Wahhh !!





Salam kawan-kawan. 


Mahu tersembul biji mata Momoy bila terbaca tentang promosi Mc Donald : Buy 1, Get 1 Free Mc Chicken dari belog lady qelissa. Promosi tu valid pada 24 dan 25 May 2011. Ya. Last day hari ni. Rezeki tu. So kena cepat. 




Apa yang perlu dilakukan cuma 'like' FB McDonald's Malaysia dan print out coupon tersebut. Akhir sekali beratur di kaunter McD untuk redeem coupon tersebut. Print out hitam putih pun tak apa asalkan saiz tak kurang dari 11.5 cm x 21 cm. Banyak Momoy print tadi. Siap bagi untuk budak-budak yang datang minta kerja kat office Momoy. Hahaha... Momoy suka. Tipu la kalau korang kata korang tak suka benda-benda FREE ni kan =P 




Promo Mc Chicken di FB Mc Donald's Malaysia


Tengok... Momoy dah print. Balik kerja kejap lagi boleh singgah McD  =)


5 Comments
Comments

5 tukang comment:

Odah + One = OdahOne said...

alamak...sure hari ni kaunter mc d pnuh org berbaris redeem voucher...

.::: Princess MOMOY :::. said...

@ Odah + One = OdahOne
ntah la dear. rasanya tak penuh kot
pasal ramai jer yang tak tahu sgt pasal ni =P

caliph shuriken said...

laju jaa print ek, hukk...

Ayie said...

ayie jadi part time raider McD.. hari hari makan McD free.. hahaha

De Mois said...

Dah habis sudah..haha


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!