NOTE :

Salam readers,

Momoy dah move to belog baru. Belog ini ada problem. Sila ke belog baru Momoy di http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

Thanks all.

Thursday, May 26, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh



Salam kawan-kawan.


Sedang blogwalking ke blog Odahone, Momoy tertarik dengan Giveaway Belog Nemomimosh oleh pengajurnya http://zaihazrasulaiman.blogspot.com. Sebab lama tak join GA so saja nak mencuba-cuba. Lagi pun bulan ni kekurangan entry. Gulp! 


Momoy nak tarik sekali ayie | ferry | caliph untuk join bersama-sama. Korang juga boleh join kalau berminat =) Syarat-syarat GA [klik sini]








Jom jom meriahkan GA Belog Nemomimosh ni!


5 Comments
Comments

5 tukang comment:

caliph shuriken said...

gud luck dear ^^

Ayie said...

gud luck yep.. *nanti ayie buat sebijik.. hehehe

decrewz said...

Gd luck yer.. Momoi buat la pulak.. Kan time2 ngah kering idea ni molek sungguh..he3

Odah + One = OdahOne said...

slmt bjaya MOMOY...baju lawa2 tu boleh melaram kan...hoho...anyway gudluck skali lagi...

cik Nemo said...

TQ Sebab join!

Good luck tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Please don't forget to share this to your Friends!